Πούκι: «Καλύτερα που πήγα στη Νόριτς αντί του ΠΑΟΚ»

Πούκι: «Καλύτερα που πήγα στη Νόριτς αντί του ΠΑΟΚ»

Ο Φινλανδός επιθετικός αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στο φλερτ που υπήρχε με τον Δικέφαλο το περασμένο καλοκαίρι

Ο Τέεμου Πούκι ήταν στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τελικά δεν κατέληξε στον Δικέφαλο. Ο Φινλανδός επιθετικός ήρθε πάλι στην επικαιρότητα λόγω της αναμέτρησης της Εθνικής μας με τη Φινλανδία και μίλησε ξανά για το φλερτ που υπήρχε το περασμένο καλοκαίρι με τους «ασπρόμαυρους» το οποίο όμως δεν κατέληξε σε «γάμο».

«Ο Πούκι θα μπορούσε να αγωνίζεται στην Ελλάδα, αφού είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε έντονα για την περίπτωση του το καλοκαίρι», αναφέρει φινλανδικό ΜΜΕ το οποίο φιλοξενεί και δηλώσεις του παίκτη.

«Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για εμένα ήταν συγκεκριμένο», επισήμανε και πρόσθεσε: «Εγώ και η οικογένεια μου το σκεφτήκαμε για αρκετό καιρό. Τελικά αποφάσισα ότι ίσως να μην είναι η καλύτερη λύση. Έτσι έβαλα αυτή τη προοπτική στον… πάγο και ευτυχώς υπέγραψα στην Νόριτς».

Ο Τέεμου Πούκι προτίμησε να πάει στη Νόριτς που αγωνίζεται στην Championship και εκεί έχει φέτος 7 γκολ και 2 ασίστ σε 13 ματς πρωταθλήματος, οπότε δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την επιλογή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ