Άρης: Ατομικό ο Γκαρσία

Άρης: Ατομικό ο Γκαρσία

Ο Αργεντίνος εξτρέμ ακολουθεί προληπτικά ειδικό πρόγραμμα λόγω χτυπήματος στον τετρακέφαλο.

Δυο ήταν οι απουσίες στη σημερινή (15/11) πρωινή προπόνηση του Άρη, που πραγματοποιήθηκε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο. Ο Ματέο Γκαρσία ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, λόγω χτυπήματος στον τετρακέφαλο από το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ απών ήταν ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, που ταλαιπωρείται από ίωση. Αντίθετα, ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, που ταλαιπωρούνταν από γαστρεντερίτιδα, προπονήθηκε κανονικά. Το αυριανό πρόγραμμα των παικτών περιλαμβάνει και πάλι πρωινή προπόνηση, αυτή τη φορά στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Η ενημέρωση της κίτρινης ΠΑΕ αναφέρει:
«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη. Ο Ματέο Γκαρσία, που έχει ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο, «σουβενίρ» από την αναμέτρηση της προηγούμενης Δευτέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, για προληπτικούς λόγους ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος δεν συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.
Στον αντίποδα, ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος προπονήθηκε κανονικά (όμως είναι γνωστό, τις προηγούμενες μέρες ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα). Αύριο, Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ