Η αξιολόγηση του Παντελίδη, οι διορθωτικές κινήσεις του Ιανουαρίου και το συμβόλαιο

Η αξιολόγηση του Παντελίδη, οι διορθωτικές κινήσεις του Ιανουαρίου και το συμβόλαιο

Το επόμενο διάστημα ο Σάββας Παντελίδης θα «τσεκάρει» τους ποδοσφαιριστές του Άρη, προκειμένου να σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για το υλικό που έχει στα χέρια του. Στόχος τον προσεχή Ιανουάριο να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις που θα βοηθήσουν την ομάδα εκεί που «πονά».

Η εποχή του Σάββα Παντελίδη στον Άρη άρχισε και μέσα στις επόμενες ημέρες, ο 53χρονος τεχνικός θα αρχίσει να αξιολογεί το υλικό που έχει στα χέρια του.

Μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις, αλλά και τα ματς ο νέος προπονητής των κίτρινων θα έχει την ευκαιρία να σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, αλλά και συνολικά για τις δυνατότητες της ομάδας.

Είναι δεδομένο ότι ο Άρης διαθέτει αρκετά ποιοτικό ρόστερ, το οποίο και ταιριάζει στην επιθετική φιλοσοφία που διακατέχει τον Παντελίδη. Ο τελευταίος εκτιμά σε μεγάλο βαθμό τους ποδοσφαιριστές των κίτρινων, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι κίτρινοι δεν έχουν και αδυναμίες που χρειάζεται να διορθώσουν.

Άλλωστε η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρης κάνει κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Κινήσεις που θα γίνονταν και στην περίπτωση που ο Πακο Ερέρα παρέμεινε στην ομάδα, ωστόσο οι εξελίξεις έφεραν αλλαγή τεχνική ηγεσίας και άλλον «καπετάνιο» στο τιμόνι του πάγκου.

Ο Σάββας Παντελίδης έχει δεδομένα άποψη για το υλικό που έχει στα χέρια του, ωστόσο δεν θέλει να βιαστεί να βγάλει συμπεράσματα. Ο έμπειρος τεχνικός θέλει πρώτα να δουλέψει ο ίδιος με τους νέους του παίκτες ώστε να σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη και μετά να κάνει τις εισηγήσεις του.

Άλλωστε σε αυτή τη λογική κινείται και η πρόθεσή του να έχει ξεχωριστά τετ α τετ με κάθε ποδοσφαιριστή, όπως ο ίδιος προανήγγειλε.

Ετσι ακόμη δεν έχει αποφασιστεί πόσες μεταγραφές θα γίνουν και σε ποιες θέσεις. Αυτό είναι κάτι που θα γίνει προσεχώς και σε συνεννόηση με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο. Αλλωστε οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και θα έχουν την εντολή από τον Θόδωρο Καρυπίδη να χειρίζονται εν λευκώ τα θέματα του αγωνιστικού τμήματος.

Τώρα όσον αφορά τη συμφωνία του Σάββα Παντελίδη με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, μεταξύ των δύο ανδρών υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων στη συνάντηση που είχαν. Η συμφωνία αφορά «κλειστό» συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους, ενώ οι απολαβές του 53χρονου τεχνικού κυμαίνονται, σύμφωνα με πληροφορίες στις 220.000 ευρώ ετησίως.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ