Ο Λεονάρντο ανακοίνωσε ότι «κρεμάει τα παπούτσια του» (pics)

Ο Λεονάρντο ανακοίνωσε ότι «κρεμάει τα παπούτσια του» (pics)

Ο πάλαι ποτέ Ερυθρόλευκος Λεονάρντο ανακοίνωσε μέσω instagram ότι σταματάει το ποδόσφαιρο και το γηπεδικό του ταίρι, Ντιόγκο, του ευχήθηκε τα καλύτερα για το νέο κεφάλαιο της ζωής του.

«Με αυτή τη φωτογραφία λέω αντίο στο ποδόσφαιρο! Ευχαριστώ το θεό για όλα όσα έζησα μέσα από το ποδόσφαιρο, για κάποιους ανθρώπους που ήταν προνόμιο να γνωρίσω και για όλη τις εμπειρίες που βίωσα με αυτόν τον τρόπο», έγραψε ο Ζεσούς Λεονάρντο ή πιο απλά Λεονάρντο στο προσωπικό του προφίλ στο instagram ανακοινώνοντας ότι κρεμάει τα παπούτσια του.  Ο βραζιλιάνος άσος που «υπηρέτησε» την ερυθρόλευκη φανέλα από το 2007 μέχρι το 2010 έχοντας 57 ματς συνολικά (σε όλες τις διοργανώσεις), σταμάτησε το ποδόσφαιρο και το αποχαιρέτησε με αυτόν τον τρόπο, με μία φωτογραφία με διάφορες στιγμές του στα γήπεδα.

Δείτε την ανάρτηση:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Λίγο αργότερα ο Ντιόγκο τον αποχαιρέτησε διαδικτυακά ανεβάζοντας μια κοινή τους φωτογραφία την οποία συνόδευσε με το εξής μήνυμα: «Λεό, ταίρι μου, ζήσαμε μαζί ένα κομμάτι της καριέρας μας, μου έδωσες τόσες ασίστ, αποφάσισες να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, ο Θεός να σε ευλογεί και να σε ευχαριστώ για όλα, ακόμα και που συμπορεύτηκες μαζί μου».

Εδώ το ποστ του Ντιόγκο:

https://www.instagram.com/p/BqLhmNvh0wF/?fbclid=IwAR0HzK5u6tyFXJhisxSm3S1E12Wd0kIuO0sXFx57ftOn66PKOVkvJaNyTsM

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ