Προβλήματα Μακέντα, Κολοβέτσιος, υποδοχή σε Διούδη

Προβλήματα Μακέντα, Κολοβέτσιος, υποδοχή σε Διούδη

Οι δύο έμπειροι παίκτες έχουν πρόβλημα στη ποδοκνημική και θα μπουν την ερχόμενη εβδομάδα στις προπονήσεις. Θερμή υποδομή από τους συμπαίκτες του έτυχε ο Διούδης, ο οποίος τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα σε χαλαρούς ρυθμούς.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδωσαν μία σκληρή μάχη στο Φάληρο κι όπως συμβαίνει στις μάχες προέκυψαν και τραυματίες. Οι Κολοβέτσιος, Μακέντα έχουν θέματα, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν τίθεται περίπτωση απουσίας τους στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα.

O Δημήτρης Κολοβέτσιος νιώθει ενοχλήσεις στην έσω πλευρά της δεξιάς ποδοκνημικής. Υπέστη διάταση συνδέσμου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ακολουθεί φυσικοθεραπεία και θα αξιολογείται καθημερινά. Αναμένεται να επανενταχθεί στις προπονήσεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Ο 27χρονος Ιταλός επιθετικός δέχθηκε κτύπημα στην αριστερή ποδοκνημική κι έχει συνεχόμενα συμπτώματα στην περιοχή του δελτοειδούς συνδέσμου. Θα μείνει εκτός προπονήσεων αυτή την εβδομάδα και θα μπει με την ομάδα την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη.

Υποδοχή σε Διούδη

Στο «Γ. Καλαφάτης» εμφανίστηκε και ο Σωκράτης Διούδης, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τον 25χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος πήρε το απόγευμα της Δευτέρας εξιτήριο από το νοσοκομείο, υποδέχθηκαν όσοι συμπαίκτες του έχουν απομείνει στο αθλητικό κέντρο. Όλοι τον αγκάλιασαν και του ευχήθηκαν να γυρίσει πιο δυνατός και να μην ξαναπεράσει άλλη περιπέτεια με την υγεία του.

Ο Διούδης ακολούθησε ήπια φυσιοθεραπευτική αγωγή. Ο ίδιος αισθάνεται καλά, αλλά το ιατρικό τιμ του έδωσε οδηγίες για περαιτέρω ξεκούραση και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις ήπιας μορφής. Όπως έχουμε αναφέρει, η επιστροφή του, αναμένεται μάλλον στο ματς με τον ΟΦΗ, ενώ ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να προλάβει τον εκτός έδρας αγώνα με την πρώην ομάδα του, τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ