Παναθηναϊκός: Μπήκε στο διπλό ο Άλτμαν!

Παναθηναϊκός: Μπήκε στο διπλό ο Άλτμαν!

Ο Ισραηλινός έπαιξε σε χαλαρούς ρυθμούς στο οικογενειακό δίτερμα και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του.

Ο Όμρι Αλτμαν είναι εκτός δράσης σχεδόν 8,5 μήνες! Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός υπέστη ρήξη χιαστών στις 4 Μαρτίου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο κι επρόκειτο να γυρίσει τον Σεπτέμβριο.

Η αποκατάσταση, όμως, πήγε πίσω, διότι χρειάστηκε να κάνει και αρθροσκόπηση. Το τελευταίο διάστημα, ο ίδιος ανέφερε στον λογαριασμό του στα social media ότι πλησιάζει η ώρα της επιστροφής του κι επιτέλους το απόγευμα της Πέμπτης γυμνάστηκε με την ομάδα. Ο Άλτμαν για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του και μάλιστα έπαιξε στο οικογενειακό διπλό. Σε χαλαρούς ρυθμούς, βέβαια και χωρίς να πιεστεί, αφού ακόμα δεν είναι έτοιμος. Τόσο σε φυσική κατάσταση όσο και ψυχολογικά.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θέλει χρόνο και για τα δύο. Και για να ετοιμαστεί ψυχολογικά έπειτα από τόσους μήνες απουσίας και φυσικά χρειάζεται παιχνίδια για να επανέλθει στο επίπεδο που τον θέλει ο Γιώργος Δώνης και τον έχει ανάγκη η ομάδα. Αν δεν υπάρξει κάποια επιπλοκή, τότε σταδιακά θα αυξάνει την ένταση και από τον Δεκέμβριο θα δοκιμάσει να μπει και σε αγώνα. Λογικά θα γίνει πρώτα κάποιο φιλικό για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Επειδή, πάντως, ακολουθούν κρίσιμα ματς, ίσως προφυλαχθεί και το επόμενο διάστημα. Να δουλέψει και στις γιορτές και να επανέλθει δυνατός πια με το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής εκτός από το οικογενειακό δίτερμα. Η αυριανή προπόνηση είναι στις 11 το πρωί όπως κι αυτή του Σαββάτου, ενώ την Κυριακή έχει προγραμματιστεί ρεπό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ