Σύντροφος Χίλιεμαρκ : «Ο Όσκαρ δεν έχει αρρωστημένο μυαλό»

Σύντροφος Χίλιεμαρκ : «Ο Όσκαρ δεν έχει αρρωστημένο μυαλό»

Η σύντροφος του Όσκαρ Χίλιεμαρκ, Έλιν Βας, σε δηλώσεις της σε σουηδικό μέσο αναφέρθηκε στον παίκτη του Παναθηναϊκού, στην σειρά που θα πρωταγωνιστήσει, αλλά και στην διαμονή της στην Αθήνα.

Η Έλιν Βας είναι γνωστή ως η κοπέλα του Όσκαρ Χίλιεμαρκ, αλλά τώρα αναμένεται να κάνει ντεμπούτο σε σειρά στην τηλεόραση της Σουηδίας.

Το πρόγραμμα του TV4 Playmaker Playmakers, όπου οι θεατές παρακολουθούν τις γυναίκες που είναι παντρεμένες με Σουηδούς παίκτες επιστρέφει αυτή την εβδομάδα. Στην δεύτερη σεζόν συμμετέχει και η 24χρονη Έλιν Βας η οποία είναι αρραβωνιασμένη με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Όσκαρ Χίλιεμαρκ.

Η Σουηδέζα μίλησε για την εκπομπή που πρόκειται να κάνει, για τον Όσκαρ Χιλιεμαρκ, αλλά και για την διαμονή στην Αθήνα.

Αρχικά η σύντροφος του Χίλιεμαρκ αναφέρθηκε στην εκπομπή λέγοντας: «Είναι τόσο αστείο που εμείς τα κορίτσια είμαστε στο επίκεντρο».

«Είδα όλη την πρώτη σεζόν της σειράς και ήταν πολύ καλή να την παρακολουθήσεις. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι δεν ξέραμε σε ποια ομάδα θα αγωνιζόταν ο Όσκαρ, αλλά θα έχει πολύ πλάκα να δείξω τις καθημερινές μου δραστηριότητες και το τι κάνω στη ζωή μου» είπε η Έλιν Βας.

Για την μεταγραφή του Χίλιεμαρκ στον Παναθηναϊκό είπε: «Η μεταγραφή του Όσκαρ ολοκληρώθηκε 1,5 ώρα πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος. Του αρέσει να βρίσκεται κάτω από πίεση, οπότε ήταν ήρεμος και πίστευε ότι θα ήταν καλό που πήγε στον Παναθηναϊκό. Ήταν πολύ θετικός και αποδέχτηκε ότι όλα θα πάνε καλά στην Ελλάδα».

Για το αν ήταν νευρική η ίδια με την μεταγραφή στην Ελλάδα: «Ήμουν αρκετά νευρική, αλλά δεν ήθελα να προσθέσω έξτρα πίεση και να ανησυχήσω τον Χίλιεμαρκ, οπότε αποφάσισα να κλείσω το στόμα μου και να κάνω υπομονή».

Για το πως ένιωθε που θα έρθει στην Ελλάδα: «Υπέροχα πίστευα, διότι είχαμε φίλους εδώ. Υπάρχουν άλλοι τρεις Σουηδοί παίκτες στον Παναθηναϊκό (Γιόχανσον, Χουλτ, Μολίνς) και είχα έρθει να μείνω με μία από τις κοπέλες. Μετά είπα στον Όσκαρ Αθήνα; Μπορούμε να απολαύσουμε τη ζωή εδώ».

Για το αν θα ο Χίλιεμαρκ θα εμφανιστεί στην σειρά: «Θα παίξει πολύ στην σειρά επειδή είναι τόσο πολύ μέσα στη ζωή μου και στην καθημερινότητα μου. Απλά θα είμαι εγώ το επίκεντρο. Η σχέση μας είναι έτσι, είμαστε πολύ κοντά. Δεν είναι μόνο ο άντρας μου αλλά και ο καλύτερος μου φίλος».

Για το πως γνωρίστηκαν: «Όλα ξεκίνησαν όταν ο Όσκαρ με έψαχνε στο Instagram, μετά ξεκινήσαμε να μιλάμε στο Facebook και στη συνέχεια άρχισε να μου κάνει κλήσεις. Ήταν πολύ ωραίο γιατί δεν τα παράτησε ποτέ. Δεν ήταν όμως και ιδιαίτερα ήρεμος. Συζητήσαμε ότι θα μπορούσαμε να βγούμε για καφέ και ένα σαββατοκύριακο που ήμουν διαθέσιμη είπε ότι ήταν η ευκαιρία να βγούμε. Εγώ είπα ναι και ξαφνικά ήρθε ένα γράμμα στο σπίτι που έλεγε ότι έχω ένα εισιτήριο για την Ολλανδία, όπου κι έπαιζε ο Όσκαρ».

Για το γεγονός ότι δεν ήξερε αν παίζει ποδόσφαιρο στην αρχή είπε: «Είχα κοιτάξει τις φωτογραφίες του στο Instagram, αλλά δεν είχε πολλές ποδοσφαιρικές εικόνες. Οι περισσότερες ήταν με την οικογένεια του και για το ενδιαφέρον του με τα ρούχα. Δεν είχα ιδέα ότι ήταν ποδοσφαιριστής μέχρι που μίλησα για τον Όσκαρ στους γονείς μου και είπα το όνομα του».

Για το πως ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον η Έλιν Βας είπε: «Όταν κοιταχτήκαμε τα πρώτα λεπτά στην καφετέρια που πήγαμε για πρώτη φορά. Συνολικά πήρε 2-3 μέρες να το εκφράσουμε, αλλά και οι δύο είχαμε νιώσει αυτό το συναίσθημα του ότι είναι πολύ δύσκολο να ξεκολλήσουμε ο ένας από τον άλλον. Παρά το γεγονός πως δούλευα πολύ και αυτός έλειπε βλεπόμασταν όσο το δυνατόν περισσότερο τον πρώτο καιρό».

Για την πρόταση γάμου του Σουηδού τα περασμένα Χριστούγεννα: «Ο Όσκαρ με κάνει να νιώθω ερωτευμένη, με κάνει να είμαι ο ευατός μου, με υποστηρίζει, είναι περήφανος για μένα και εκτιμάει τα πάντα σε μένα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα Χριστούγεννα. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, σηκώθηκε έκανε μια ομιλία μπροστά και στις δύο οικογένειες, και ξαφνικά ήρθε προς εμένα γονάτισε και μου έκανε πρόταση γάμου. Ήμουν έτοιμη να πω ναι, όμως για να μην πιεστώ έβαλε το δαχτυλίδι στο δάχτυλό του και τότε κατάλαβα πως θα τον παντρευτώ σίγουρα».

Για το αν τελικά θα παντρευτούν: «Σκοπεύουμε να παντρευτούμε το καλοκαίρι του 2019. Και μετά από αυτό να δημιουργήσουμε την δική μας μικρή οικογένεια».

Για το αν ο Χίλιεμαρκ ζηλεύει γενικά και ειδικότερα την σειρά διότι θα έρχεται σπίτι ένας κάμεραμαν ενώ θα λείπει: «Θα έλεγα πως ο Όσκαρ δεν είναι τόσο άρρωστος. Απλά πιστεύει ότι είναι αστείο να κοροϊδέψεις. Είναι πολύ σπάνιο να ζηλέψει, αφού όταν πάω έξω κάποιες φορές με παροτρύνει να βγω και μου κάνει ξεκάθαρο το να βγω και να διασκεδάσω, απλά να είναι με κοπέλες».

Για το πως τα καταφέρνουν μαζί: «Είμαστε μια ομάδα και χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον για να δουλέψει αυτό. Είμαι πολύ αφοσιωμένη να κάνω τα πάντα να λειτουργούν τέλεια γιατί τότε αφοσιώνεται κι αυτός στον στόχο του, το ποδόσφαιρο».

Για το αν την ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο: «Έπαιζα βασικά πολλά χρόνια ποδόσφαιρο, όποτε σίγουρα περνάω καλά και μου αρέσει το άθλημα, για αυτό βλέπω και κάθε παιχνίδι».

Για το αν θα μάθει Ελληνικά: «Έμαθα Ιταλικά όταν έμενα στο Παλέρμο με τον Όσκαρ κι έχω ήδη μάθει κάποιες ελληνικές λέξεις. Αλλά είναι ένα παράξενο και δύσκολο αλφάβητο και κυρίως οι περισσότεροι εδω ξέρουν πολύ καλά Αγγλικα, όμως θα ήθελα να μάθω».

Για το μέλλον της με τον Χίλιεμαρκ και τη σειρά, αλλά και τον στόχο της: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα.Έχουμε επικεντρωθεί στο να γυρίζουμε τον κόσμο και να ανακαλύπτουμε καινούρια μέρη, όποτε ο Χίλιεμαρκ είναι διαθέσιμος. Αλλά αν θες να σου πω ένα όνειρο, θα ήθελα να ασχοληθώ με τα ρούχα και την μόδα στο μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ