Μακέντα: «Μεγάλος σύλλογος ο Παναθηναϊκός, να γίνει πρωταθλητής σύντομα»

Μακέντα: «Μεγάλος σύλλογος ο Παναθηναϊκός, να γίνει πρωταθλητής σύντομα»

Ο Φεντερίκο Μακέντα μίλησε για την πορεία του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν, τόνισε πως οι πράσινοι είναι μεγάλος σύλλογος, ενώ πιστεύει ότι μπορεί να επιστρέψει στους τίτλους και στο Champions League.

Ο Φεντερίκο Μακέντα με δηλώσεις του στην Πράσινη αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν του Παναθηναϊκού, τη συγκομιδή της ομάδας έως τώρα αλλά και στο τι πρέπει να κάνει το τριφύλλι για να επιστρέψει στην κορυφή. Σύμφωνα με τον Ιταλό επιθετικό, ο Παναθηναϊκός δεν θα αργήσει να επιστρέψει στους τίτλους, αλλά και στο Champions League, ενώ τόνισε πως πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο σύλλογο με σπουδαίους οπαδούς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πώς ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί ξανά στην κορυφή: «Πρώτα από όλα πρέπει να βρούμε σταθερότητα ως κλαμπ και ως παίκτες. Αν όλα δουλεύουν καλά στο κλαμπ, είσαι πιο συγκεντρωμένος να κάνεις καλύτερα πράγματα. Είναι το πρώτο βήμα. Δεν νομίζω πως θα πάρει αρκετό χρόνο γι αυτόν τον σύλλογο προκειμένου να μάχεται ξανά για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Είναι μεγάλος σύλλογος, ο κόσμος είναι δίπλα μας και ξέρουμε πως πρέπει να κάνουμε κάτι σημαντικό. Να αναφέρουμε την ομάδα ξανά στην κορυφή. Είναι οι πρώτες μας σκέψεις. Πρέπει να προχωρήσουμε βήμα βήμα. Θα φανεί τις επόμενες χρονιές. Ως ποδοσφαιριστές πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να ξαναγίνει ο σύλλογος πρωταθλητής σύντομα».

Για το ιδανικό που μπορεί να σκεφτεί για τον Παναθηναϊκό: «Όταν σκέφτεσαι θετικά, τότε θετικά πράγματα συμβαίνουν. Ο στόχος αυτή τη σεζόν δεν είναι εύκολος. Ως παίκτες, όμως, πάντα θες τίτλους, θες Champions League. Θέλω να δω την ομάδα να παίζει εκεί και να κατακτά τίτλους. Εκεί είναι η κορυφή του ποδοσφαίρου. Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση, θα το πετύχουμε τα επόμενα χρόνια».

Για το πόσο γκολ μπορεί να πετύχει μέχρι το τέλος της σεζόν: «Δεν θέλω να πω αριθμούς… 10, 15, 20… Πιστεύω θα είναι πολλά. Είμαι αισιόδοξος. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο, αλλά δεν λέω αριθμούς»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ