Σενάριο αποχώρησης του Γιαννιώτα

Σενάριο αποχώρησης του Γιαννιώτα

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει πείσει με την μέχρι στιγμής παρουσία του στον Δικέφαλο και το σενάριο αποχώρησης του τον Ιανουάριο είναι αρκετά πιθανό.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας ήταν από τις τελευταίες μεταγραφές της ΑΕΚ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, στην προσπάθεια να καλυφθεί η «τρύπα» που άφησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με την μετακίνηση του στον Ολυμπιακό. Ωστόσο ο 25χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαρίνου Ουζουνίδη με αποτέλεσμα να μετράει μόλις 7 συμμετοχές μέχρι τώρα χωρίς να έχει καταφέρει να σκοράρει.

Στην ΑΕΚ φαίνεται να είναι ειλημμένη η απόκτηση ενός εξτρέμ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, πράγμα που δεν αποκλείεται να οδηγήσει τον Γιαννιώτα στην έξοδο, έξι μήνες μετά την έλευση του στους κιτρινόμαυρους. Ο Έλληνας διεθνής είχε μεταγραφεί στον Δικέφαλο με αρκετές προσδοκίες και θα έδινε την δυνατότητα στον Ουζουνίδη να μοιράσει καλύτερα τον χρόνο συμμετοχής αλλά λίγους μήνες μετά ο προπονητής της ΑΕΚ δεν δείχνει εντυπωσιασμένος από τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ