Ξεσηκωμός και εν όψει Απόλλωνα – Βρίσκουν ανταπόκριση οι προσιτές τιμές

Ξεσηκωμός και εν όψει Απόλλωνα – Βρίσκουν ανταπόκριση οι προσιτές τιμές

Ανυπομονεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού για το επόμενο εντός έδρας ματς. Η κίνηση της ΠΑΕ με τις τιμές των εισιτηρίων που έχει πετύχει... διάνα.

Ο Παναθηναϊκός μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (Σάββατο 24/11, 16:00) στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του μετά τα τρία ντέρμπι. Και στο πρώτο μετά το φετινό… ρεκόρ εισιτηρίων που έγινε κόντρα στην ΑΕΚ, όπου περισσότεροι από 30.000 φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο γήπεδο.

Βάσει των έως τώρα δεδομένων και της διάθεσης που υπάρχει από πλευράς κόσμου, όλα δείχνουν πως και κόντρα στον Απόλλωνα (καιρού επιτρέποντος) οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα βρεθούν κατά χιλιάδες στο Ολυμπιακό Στάδιο. Συνεχίζοντας την απίστευτη στήριξη και το εκπληκτικό δέσιμο που έχουν με τη φετινή ομάδα.

Οι προβλέψεις μιλούν για περισσότερους από 15.000 φίλους του τριφυλλιού, αν και ακόμα είναι αρκετά νωρίς. Ωστόσο τα τηλεφωνήματα που υπάρχουν στην ΠΑΕ αποδεικνύουν την ανυπομονησία του κόσμου για να δει την ομάδα. Κάτι που πιστώνεται, φυσικά, στην τρομερή πορεία που κάνει η ομάδα του Γιώργου Δώνη, μια πορεία που ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος της ομάδας δεν θα περίμενε.

Επιπλέον, είναι πολύ σημαντική και η φετινή κίνηση που έκανε η ΠΑΕ και αφορά τις τιμές των εισιτηρίων. Είχαμε τονίσει και στο παρελθόν και συγκεκριμένα μετά την αποφαση να πάρει η ΠΑΕ εισιτήρια για την Τρίπολη, πως εντός συλλόγου υπάρχει φέτος ένα άνοιγμα προς τον κόσμο. Φάνηκε και από διάφορες ανακοινώσεις που υπήρξαν. Κι αυτό το άνοιγμα βρίσκει ανταπόκριση. Και με τη εκπληκτική παρουσία του κόσμου στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα και σχεδόν σε όλα τα εντός έδρας ματς.

Στο πλαίσιο αυτού του ανοίγματος στον κόσμο είναι και οι τιμές των εισιτηρίων τη φετινή σεζόν, πολιτική που οφείλει η ΠΑΕ να συνεχίσει προκειμένου να φέρνει κοντά τον κόσμο της ομάδας. Το γεγονός πως υπάρχουν εισιτήρια που ο κόσμος μπορεί να τα αγοράσει με μόλις 8 ευρώ αν τα πάρει από το ίντερνετ βρήκε ανταπόκριση και σίγουρα η κίνηση κρίνεται επιτυχημένη.

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στα εισιτήρια, θα διαπιστώσει πως σε κάθε αγώνα υπάρχουν περίπου 15.000 εισιτήρια που έχουν… ταβάνι τα 13 ευρώ. Άλλα 8 ευρώ, αν τα πάρεις από το ίντερνετ, άλλα 10 ευρώ αν πας στα εκδοτήρια, άλλα 13 ευρώ. Και είναι πολύ σημαντικό να μπορούν να πάνε 15.000 άνθρωποι στο γήπεδο με… ταβάνι τα 13 ευρώ. Μια πολιτική που πρέπει να συνεχίσει να ακολουθεί η ΠΑΕ προκειμένου να κρατήσει κι εκείνη από την πλευρά της ζεστό τον κόσμο. Διότι ο Δώνης και οι ποδοσφαιριστές του κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν και το πετυχαίνουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ