Άρης: «Μπήκε» ο Γκαρσία

Άρης: «Μπήκε» ο Γκαρσία

Στο Κλεάνθης Βικελίδης πραγματοποιήθηκε η σημερινή (16/11) προπόνηση των κίτρινων.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ματέο Γκαρσία στη σημερινή (16/11) πρωινή προπόνηση του Άρη, που διεξήχθη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Αργεντίνος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και πήρε μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα χωρίς προβλήματα.

Οι απουσίες για τον Σάββα Παντελίδη ήταν τρεις, ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, που όπως και χτες παρουσιάζει συμπτώματα ίωσης, και οι Μίτζεν Μπάσα και Μέργκιμ Μάβραϊ, που θα λείπουν όλη την εβδομάδα γιατί έχουν κληθεί στην εθνική Αλβανίας.

Οι παίκτες μαζί με το τεχνικό τιμ θα επιστρέψουν αύριο το πρωί στο προπονητικό κέντρο του Ν. Ρυσίου για το καθιερωμένο τους πρόγραμμα και την Κυριακή θα πάρουν ρεπό, δίνοντας το επόμενό τους ραντεβού το απόγευμα της Δευτέρας.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ.

Ο Ματέο Γκαρσία συμμετείχε στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα.

Στον αντίποδα, ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος ούτε σήμερα προπονήθηκε, λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Να σημειωθεί ότι απόντες από τις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας είναι οι Μέργκιμ Μάβραϊ και Μίτζεν Μπάσα, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αλβανίας.

Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ενώ για την Κυριακή υπάρχει προγραμματισμένο ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το απόγευμα της Δευτέρας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ