Καραγκούνης: «Ο Παντελίδης ξέρει να κρατάει τις ισορροπίες»

Καραγκούνης: «Ο Παντελίδης ξέρει να κρατάει τις ισορροπίες»

«Είναι ευκαιρία στον Άρη να τα πάει ακόμη καλύτερα ο Παντελίδης», είπε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης των κίτρινων.

O πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Βασίλης Καραγκούνης, ο οποίος έχει συνεργαστεί τη σεζόν 2016-17 με τον Σάββα Παντελίδη στον Ηρακλή μίλησε για τον νέο προπονητή των κίτρινων στο Yellow Radio 92.8.

Ο 24χρονος φουλ μπακ του Πλατανιά πλέον αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον 53χρονο τεχνικό, τονίζοντας ότι ο Αρης του δίνει σημαντική ευκαιρία για την καριέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Καραγκούνης:

-Για τον Παντελίδη: Είναι μια πολύ καλή κίνηση ο Σάββας Παντελίδης. Έχει δείξει τι είναι ικανός να κάνει και πόσο έχει βοηθήσει τις ομάδες, από τις οποίες πέρασε. Και στον Αστέρα Τρίπολης αλλά και στον Ηρακλή βοήθησε πάρα πολύ.

-Για το ότι κερδίζει στα αποδυτήρια ο Παντελίδης: Είναι σοβαρός και ξέρει να κρατάει τις ισορροπίες. Είχε κάνει πολύ καλή δουλεία στον Ηρακλή και συνέχισε το ίδιο δυναμικά στον Αστέρα. Είναι ευκαιρία στον Άρη να τα πάει ακόμη καλύτερα.

-Για το πως τον βλέπει ως προπονητή: Του αρέσει η δουλειά και είναι το πιο σημαντικό αυτό για έναν προπονητή. Θα το περάσει αυτό στους παίκτες και στην οικογένεια του Άρη.

-Για το αν παίζει επιθετικά: Ο Παντελίδης δεν έχει ένα συγκεκριμένο σύστημα. Το πιο σωστό είναι να φερθείς έξυπνα στο γήπεδο ανάλογα με τον αντίπαλο κάθε φορά. Αυτό κάνει ο Σάββας Παντελίδης.

Για το πως βλέπει τον σημερινό Αρη: Ο Άρης έχει πολύ καλό υλικό και παίκτες. Είναι πολύ δυνατό και στους παίκτες του πάγκου αλλά και σε αυτούς που ξεκινάνε το παιχνίδι. Ο τρόπος που ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Άρης έδειξε για ποιο λόγο γύρισε και πόσο πολύ έλειπε αυτά τα χρόνια. Ο Άρης είναι μια ομάδα που αν λείπει από τη Super League τότε και ένα κομμάτι της Super League λείπει.

-Για το που πιστεύει ότι θα φτάσει ο Άρης: Αυτό το γνωρίζει καλύτερα ο Παντελίδης και οι παίκτες του, κυρίως όταν ξεκινήσουν τη δουλειά. Πέρα από τον προπονητή και ο ίδιος ο Άρης έχει μεγάλη δυναμική σαν ομάδα.

 

-Για το τι του έχει μείνει από τον Άρη: Από αυτή την ομάδα κρατάω τι σημαίνει να φοράς μια βαριά φανέλα όσο η φανέλα του Άρη. Όποιος πάει σε ένα γήπεδο όπως το Κλεάνθης Βικελίδης μπορεί να καταλάβει τι εννοώ. Η φανέλα της ομάδας είναι βαριά. Από τον Άρη κρατάω μια τεράστια εμπειρία, η οποία με ακολουθεί σαν μάθημα και σαν βίωμα στη ζωή μου.

-Για τους στόχους που έχει: Ο μοναδικός μου στόχος είναι να είμαι υγιής και έχει ο Θεός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ