«Θέλει Βέλεθ η Ταραγόνα»

«Θέλει Βέλεθ η Ταραγόνα»

Σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα η Ταραγόνα έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του αμυντικού του Αρη και ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Στο στόχαστρο της Ταραγόνα φέρεται να βρίσκεται ο κεντρικός αμυντικός του Αρη, Φραν Βέλεθ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Ισπανία. Ο 27χρονος σέντερ μπακ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στην Σούπερ Λίγκα και μέχρι να τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν ο ηγέτης στην άμυνα του Αρη.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του τράβηξαν πάνω του τα βλέμματα των συμπατριωτών του και όπως αναφέρει η diaridetarragona, η ισπανική ομάδα έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του και ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Το συμβόλαιό που έχει υπογράψει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, πάντως, λήγει το καλοκαίρι του 2020 και αν η Ταραγόνα θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει πρώτα να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Αρη.

Αλλωστε, ο Βέλεθ είναι ένα από τα βασικά γρανάζια της άμυνας των Κίτρινων και ο Σάββας Παντελίδης στηρίζει πολλά πάνω του ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο τεχνικός του Αρη, όπως και ο προκάτοχός του, Πάκο Ερέρα, εμπιστεύεται τον Ισπανό και θεωρεί ότι είναι η «κολόνα» της οπισθοφυλακής της ομάδας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ταραγόνα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου και μετά την ολοκλήρωση των πρώτων 13ων αγωνιστικών βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας συλλέξει μόλις 9 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ