Ρέι: «Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι το νταμπλ»

Ρέι: «Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι το νταμπλ»

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας μίλησε για τους πολύ καλούς παίκτες που διαθέτει ο Δικέφαλος στη θέση του.

Ο Ροντρίγκο Ρέι αποτέλεσμα το καλοκαίρι του 2017 την πιο ακριβή μεταγραφή τερματοφύλακα στην ιστορία του ΠΑΟΚ (περίπου 1,8 εκ. ευρώ), αλλά στη διάρκεια της περσινής σεζόν έχασε τη θέση του βασικού καθώς ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης κέρδισε με το σπαθί του την είσοδό του στη βασική 11άδα.

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας, ο οποίος φέτος έχει παίξει μόνο στα δύο ματς Κυπέλλου, μίλησε στη «Metrospot» και παραδέχθηκε πως κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται περισσότερο αλλά επισήμανε πως ο ΠΑΟΚ διαθέτει μια ικανή τετράδα τερματοφυλάκων που βάζουν πάνω απ’ όλα το καλό της ομάδας.

-Με τον Εργοτέλη ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι σου φέτος. Ήταν παράξενα τα συναισθήματα;

«Είναι ωραίο να αγωνίζεσαι άλλωστε κάθε παίκτης το θέλει αυτό. Ήθελα να πάρω κάποια παιχνίδια αυτή τη σεζόν, αισθάνομαι όμορφα και καλά που αγωνίστηκα. Αγωνιζόμενος αποκτάς αυτοπεποίθηση και έτσι μένοντας στον αγωνιστικό χώρο όσο περνούσε η ώρα αισθανόμουν καλύτερα».

-Πόσο δύσκολο είναι να είσαι στον πάγκο και να γνωρίζεις πως ίσως οι ευκαιρίες να είναι ελάχιστες;

«Είναι πάντα δύσκολο για κάθε παίκτη που δεν έχει συνεχόμενους αγώνες να έχει ρυθμό. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση μου. Όταν δεν παίζεις πολλούς αγώνες δεν έχεις ρυθμό και αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα όταν καλείσαι να αγωνιστείς μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά αυτό που οφείλω να κάνω είναι να βλέπω ως αγώνα την κάθε προπόνηση ώστε να είμαι έτοιμος όταν με χρειαστεί η ομάδα για να τη βοηθώ να παίρνει τις νίκες».

-Πιστεύεις ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει μια… dream team τερματοφυλάκων;

«Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα κατάλαβα πως μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων ο στόχος μας ήταν να φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο. Έτσι ο Πασχαλάκης, εγώ, ο Γλύκος αλλά και ο Σιαμπάνης δουλεύουμε καθημερινά προς αυτή την κατεύθυνση. Θεωρώ πως είμαστε τέσσερις καλοί τερματοφύλακες, πάντα σε ένα παιχνίδι παίζει μόνο ο ένας αλλά όλοι μας δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις για να φέρει νίκες η ομάδα και αυτό μας κάνει χαρούμενους».

-Ο ΠΑΟΚ κάνει φέτος μια πορεία πρωταθλητισμού με σπασμένα φρένα. Εννιά νίκες και μια ισοπαλία είναι ο απολογισμός στη Super League και ήδη έχει ξεφύγει από ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Μπορεί να κατακτήσει το νταμπλ;

«Η χρονιά είναι ακόμη μεγάλη και δεν πρέπει να βιαζόμαστε. Αλλά είναι ξεκάθαρο πως έχουμε μια δυνατή και καλή ομάδα και αυτό δείχνουν και τα αποτελέσματα μας. Ο δρόμος μας είναι ένας: να συνεχίσουμε τη δουλειά ώστε στο τέλος να κατακτήσουμε το νταμπλ γιατί αυτός είναι ο στόχος που έχουμε θέσει».

-Ποιο είναι το κλειδί αυτής της πορείας;

«Το κλειδί της φετινής μας επιτυχίας είναι ότι συνεχίσαμε από εκεί που σταματήσαμε πέρσι. Με την ίδια φιλοσοφία αλλά και με ενισχυμένο το ρόστερ μας. Και πέρσι είχαμε καλούς παίκτες αλλά νομίζω ότι φέτος ενισχυθήκαμε πολύ σε σημείο που να νιώθουμε ότι έχουμε δυο ομάδες. Επίσης κίνητρο για εμάς είναι πως θέλουμε να αποδείξουμε πράγματα φέτος. Όπως ότι πέρσι αξίζαμε να πάρουμε το Πρωτάθλημα με την απόδοση μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ