ΠΑΟΚ: Οι οχτώ αγώνες που κρίνουν πολλά

ΠΑΟΚ: Οι οχτώ αγώνες που κρίνουν πολλά

Μέσα σε διάστημα 30 ημερών ο ΠΑΟΚ θα δώσει οκτώ τελικούς που θα κρίνουν τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, αλλά και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Τα δύσκολα μπορεί να πέρασαν, καθώς ο ΠΑΟΚ έδωσε νωρίς όλα τα μεγάλα ντέρμπι του Ελληνικού πρωταθλήματος και τα κέρδισε όλα, όμως οι Ασπρόμαυροι έχουν μπροστά τους 8 αγώνες  απαιτητικούς σε διάστημα 30 ημερών. Ο Δικέφαλος από τις 24 Νοεμβρίου μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου θα δώσει ματς για το πρωτάθλημα, το Europa League, αλλά και το κύπελλο. Στην πρώτη διοργάνωση θα αντιμετωπίσει ομάδες όπως η Ξάνθη (23/11), Λαμία (5/12), Λάρισα (9/12), Λεβαδειακός (17/12) και την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου τον ΠΑΣ Γιάννινα (23/12).

Σ’ αυτά τα πέντε παιχνίδια θα κριθεί ο άτυπος τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα. Ναι μεν οι αντίπαλοι του, πλην της Ξάνθης, δεν διεκδικούν κάτι υψηλό, όμως είναι επικίνδυνοι αντίπαλοι που αν δεν τους πάρει στα σοβαρά θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Χρειάζεται να δείξει σοβαρότητα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσει τους αντιπάλους του.

Στην δεύτερη διοργάνωση, αυτή του Europa League, οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν στις 28 του μηνός την Τσέλσι στο Λονδίνο. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους πανίσχυρους μπλε, αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση. Για να το πετύχει θα πρέπει να κερδίσει στις 15 Δεκεμβρίου τη ΜΠΑΤΕ στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ η Βίντι να χάσει βαθμούς στα παιχνίδια που θα δώσει.

Τελευταία αφήσαμε την διοργάνωση του Κυπέλλου που θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Αήττητο Σπάτων στις 20 Δεκεμβρίου. Ένα παιχνίδι αδιάφορο καθώς ο Δικέφαλος έχει εξασφαλίσει την πρόκριση για την επόμενη φάση. Ο Λουτσέσκου θα δώσει χρόνο συμμετοχής στις ρεζέρβες του, αλλά και σε παίκτες της Κ20. Οι Ασπρόμαυροι σ’ αυτά τα οκτώ παιχνίδια θα πρέπει αν δείξουν το καλό τους πρόσωπο κερδίζοντας τα πέντε παιχνίδια για το πρωτάθλημα που θα του δώσουν τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, αλλά και τα δύο παιχνίδια για το Europa League για να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ