Τσέκαρε Γερολέμου και Κατσαντώνη ο Νταμπίζας

Τσέκαρε Γερολέμου και Κατσαντώνη ο Νταμπίζας

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού παρακολούθησε την αναμέτρηση της Εθνικής Νέων της Κύπρου απέναντι στο Μαυροβούνιο για να τσεκάρει τις περιπτώσεις των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών.

Ο Παναθηναϊκός παρά τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις στα διοικητικά συνεχίζει κανονικά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό. Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» Νίκος Νταμπίζας βρέθηκε στην Κύπρο την Τρίτη (13/11) για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των Νέων της Κύπρου απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Μαυροβούνιου.

Οι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν βάλει στο μάτι οι πράσινοι είναι ο Γιάννης Γερολέμου της ΑΕ Λεμεσού και ο Ανδρέας Κατσαντώνης του ΑΠΟΕΛ, με τον πρώτο να αποτελεί τον βασικό στόχο του Νίκου Νταμπίζα και του Παναθηναϊκού.

Ο Γερολέμου είναι 19 ετών, αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός στην ΑΕΛ, ενώ είχε κάνει το ντεμπούτο του σε ηλικία μόλις 16 ετών. Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Κυπριακού ποδοσφαίρου και ο Νταμπίζας τον είχε ξεχωρίσει από το χρονικό διάστημα που ήταν στην Ομόνοια. Το συμβόλαιο του νεαρού ποδοσφαιριστή λήγει στο τέλος της σεζόν, παράγοντας ενθαρρυντικός για μία πιθανή κίνηση του «τριφυλλιού» για την απόκτησή του.

Από την άλλη η περίπτωση του Κατσαντώνη είναι πιο δύσκολη καθώς μόλις πέρσι πήγε στον ΑΠΟΕΛ ως ελεύθερος από την Ομόνοια και το συμβόλαιό του λήγει το 2020, ενώ για την απόκτησή του φημολογείται ότι ενδιαφέρονται και αρκετοί Ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ