«Στη λίστα της Πάρμα οι Κούτρης και Ομάρ»

«Στη λίστα της Πάρμα οι Κούτρης και Ομάρ»

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Ελληνας μπακ και ο Νορβηγός ακραίος αμυντικός αρέσουν στους ανθρώπους της Πάρμα και βρίσκονται ψηλά στη μεταγραφική της λίστα.

Στη μεταγραφική λίστα της Πάρμα φέρονται να βρίσκονται οι Λεονάρντο Κούτρης και Ομάρ Ελαμπντελαουί, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ιταλικά ρεπορτάζ.

Συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι ο αθλητικός  διευθυντής των Τζιαλομπλού, Ντανιέλ Φατζιάνο, παρακολούθησε τον διεθνή μπακ στο παιχνίδι των Πειραιωτών με την Μίλαν και εντυπωσιάστηκε από τις ικανότητες του 23χρονου άσου. Παράλληλα, οι Ιταλοί αποκαλύπτουν ότι ο παράγοντας της Πάρμα την προηγούμενη Κυριακή βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και είδε από κοντά το ντέρμπι των Ερυθρόλευκων με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο ο Κούτρης έπαιξε βασικός.

Ο αριστερός μπακ δεν είναι ο μοναδικός παίκτης του Ολυμπιακού που βρίσκεται στη λίστα της Πάρμα. Σύμφωνα με το parmatoday.it, ο Αλεσάντρο Λουκαρέλι την Παρασκευή βρέθηκε στη Σλοβενία και παρακολούθησε το ματς με τη Νορβηγία για το Nations League, σημειώνοντας στο μπλοκάκι του το όνομα του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο δεξιός μπακ των Πειραιωτών είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που αρέσει πολύ στους Ιταλούς, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν ρίξει δίχτυα στην ελληνική αγορά και τον Ολυμπιακό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ