ΠΑΟΚ: Επιστρέφουν στις προπονήσεις

ΠΑΟΚ: Επιστρέφουν στις προπονήσεις

Από αύριο οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επιστρέφουν και πάλι στις προπονήσεις προκειμένου να προετοιμαστούν για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τη Ξάνθη. Μέχρι την Τετάρτη θα γυρίσουν και οι τελευταίοι διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Την ευκαιρία να γεμίσουν της μπαταρίες τους και να ξεκουραστούν έχουν από την Παρασκευή (16/12) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Η τριήμερη άδεια που τους έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου ολοκληρώνεται με το επόμενο ραντεβού να έχει οριστεί για αύριο στο προπονητικό κέντρο της ομάδας της Ν. Μεσημβρίας.

Αυτομάτως θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τη Ξάνθη που θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στο γήπεδο της Τούμπας. Μοναδικός απόντας θα είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ενώ επιστρέφει ο Λέο Μάτος που εξέτισε την τιμωρία της μιας αγωνιστικής στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό καθώς είχε συμπληρώσει κίτρινες κάρτες.

Η Μεσημβρία πάντως δεν θα είναι γεμάτη. Θα απουσιάζουν διεθνείς ποδοσφαιριστές από την αυριανή προπόνηση. Οι πρώτοι διεθνείς που αναμένονται, είναι οι Φερνάντο Βαρέλα και Αμρ Ουάρντα που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με Πράσινο Ακρωτήρι και Αίγυπτο. Οι υπόλοιποι αναμένονται να επιστρέψουν μέχρι την Τετάρτη στις προπονήσεις της ομάδας.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ