Δοκίμασε κι αξιολογεί ταλέντα ο Παναθηναϊκός

Δοκίμασε κι αξιολογεί ταλέντα ο Παναθηναϊκός

Ταλαντούχα παιδιά απ’ όλη τη χώρα φέρνει το «τριφύλλι» στην Ακαδημία του.

Το πρωί της Κυριακής ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα δοκιμών ταλαντούχων παικτών, ορισμένοι εκ των οποίων σύντομα θα ανήκουν στον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για παιδιά από Ακαδημίες που συνεργάζονται με τον Παναθηναϊκό κι ανήκουν στο δίκτυο, που έχει οργανωθεί εδώ και χρόνια για τον εντοπισμό των πλέον ταλαντούχων παιδιών, για τα οποία ο σύλλογος έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή τους.

Ολοκληρώθηκαν, λοιπόν, σήμερα οι αξιολογήσεις από τους προπονητές των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού, συνολικά 50 παιδιών από τις πράσινες σχολές σε όλη την Ελλάδα. Παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2005 και το 2007, ενώ θα γίνουν δοκιμαστικά και για άλλες ηλικίες. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες τα δοκιμαστικά έγιναν κανονικά.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η προπονητική μονάδα από τους τεχνικούς της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού. Την Κυριακή έγιναν αγωνιστικά παιγνίδια παρουσία όλων των τεχνικών. Ακολούθησε η σύσκεψη των προπονητών για τις αξιολογήσεις και την ερχόμενη εβδομάδα θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις. Τα παιδιά που θα επιλεγούν στην πορεία θα ενσωματωθούν στα γκρουπ της Ακαδημίας, όπου και θα γίνει η τελική αξιολόγηση. Ο τελικός αριθμός των παιδιών που θα ενταχθούν είναι ακόμα ανοικτός.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ