ΠΑΟΚ χωρίς μεταγραφές δεν γίνεται

ΠΑΟΚ χωρίς μεταγραφές δεν γίνεται

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι πρώτος στην βαθμολογία και τα κενά του στο ρόστερ να είναι μικρά όμως αυτό δε σημαίνει πως και αυτό το χειμώνα δεν θα γίνουν μεταγραφικές κινήσεις. Αυτές, μπορούν να φτάσουν από δύο μέχρι και τέσσερις, ανάλογα και με τις αποχωρήσεις παικτών.

Ο ΠΑΟΚ, από την ημέρα που ασχολήθηκε ενεργά στο διοικητικό κομμάτι ο Ιβάν Σαββίδης, η λέξη μεταγραφές, έχει ταυτιστεί πλήρως με το σωματείο. Ο Δικέφαλος κάθε χειμώνα κάνει μεταγραφικές κινήσεις με τον μεγαλομέτοχο να ξοδεύει πολλά εκατομμύρια ευρώ, από το 2013 μέχρι και τον Γενάρη του 2018. Συνολικά έχουν αποκτηθεί 24 ποδοσφαιριστές, στην πλειοψηφία τους ξένοι. Οι Ασπρόμαυροι θα κινηθούν και φέτος στο μεταγραφικό παζάρι, φέρνοντας παίκτες που θα βοηθήσουν άμεσα, αλλά και σε βάθος χρόνου.

Στην Τούμπα έχουν κάνει ήδη μια προεργασία, εξετάζοντας διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών τον οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν ως προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, σε περίπτωση αποχώρησης του Εβγέν Χατσερίντι. Αν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν σε μια διακοπή της συνεργασίας τους τότε ο Μάριο Μπράνκο θα ξεκινήσει επαφές με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ψηλά στην λίστα. Εκτός από ξένους, στον ΠΑΟΚ υπάρχουν και Έλληνες αμυντικοί όπως είναι η περίπτωση του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη από τον Αστέρα Τρίπολης, όπως είχατε ενημερωθεί από to10.gr.

Μια δεύτερη μεταγραφή μπορεί να γίνει στη δεξιά πλευρά της επίθεσης αν αποφασισθεί η πώληση ή παραχώρηση του Αμρ Ουάρντα. Για την περίπτωση του Αιγύπτιου επιθετικού έχουμε αναφερθεί πολλές φορές, με τον Πέδρο Ενρίκε να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να επιστρέψει και πάλι στην Τούμπα, παρότι είναι δανεικός στην Αστάνα.

Υπάρχει το ενδεχόμενο ο Δικέφαλος τον Γενάρη να προχωρήσει στην πώληση κάποιων ποδοσφαιριστών. Τα δύο βαριά περιουσιακά χαρτιά της ΠΑΕ είναι οι Πρίγιοβιτς και Πέλκας. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο το Γενάρη να έρθουν προτάσεις από το εξωτερικό για την απόκτηση τους. Σ’ αυτή την περίπτωση αν οι ενδιαφερόμενοι καλύψουν τις ρήτρες τότε ο ΠΑΟΚ θα είναι απλώς θεατής στις δύο υποθέσεις. Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής για τις θέσεις του φορ, αλλά και του μεσοεπιθετικού έχει έτοιμη μια λίστα με ποδοσφαιριστές από την ξένη αγορά.

Οι χειμερινές μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ στην εποχή Ιβάν Σαββίδη

2018: Αζεβέδο, Μουλέν, Μιχόγεβιτς
2017:Λάζαρος Λάμπρου, Πέντρο Ενρίκε, Αμρ Ουάρντα, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.
2016: Βελλίδης και Χατζηισαΐας.
2015: Παπαγιαννόπουλος, Νομπόα και Ρικάρντο Κόστα.
2014: Μάρτενς, Γκσπούρνικγκ, Ινσαουράλδε, Μαντούρο, Νάτχο και Χούσεν.
2013: Κατσουράνης, Ιτάνζ, Σίλντενφελντ, Βούκιτς, Ολίσε και Καμαρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ