Επέστρεψε στην Αθήνα ο Σεμπά και μιλάει με τον Μαρτίνς

Επέστρεψε στην Αθήνα ο Σεμπά και μιλάει με τον Μαρτίνς

Ο δανεισμός του Σεμπά στην Τσονγκίνγκ Λιφάν ολοκληρώθηκε, ο παίκτης επέστρεψε στην Αθήνα και αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Πέδρο Μαρτίνς για το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ήδη οι ερυθρόλευκοι φαίνεται πως κοιτούν κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Ένας παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ίσως είναι ο Σεμπά ο οποίος ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στην Τσονγκίνγκ Λιφάν.

Η κινέζικη ομάδα δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς των 3 εκατ. ευρώ του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού και αυτός επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο Σεμπά θέλει να επιστρέψει διακαώς στην ομάδα του Πειραιά κι αναμένεται στο άμεσο μέλλον να συζητήσει με τον Μαρτίνς. Ο λόγος της συζήτησης με τον τεχνικό των ερυθρόλευκων έχει να κάνει με την παραμονή του στην ομάδα, ενώ σύμφωνα με σενάρια πιθανόν να έγινε και μέσα στο σαββατοκύριακο.

Ο ίδιος ο Σεμπά θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και στην Αθήνα όμως όλα θα εξαρτηθούν από τον Μαρτίνς και την άποψη που έχει για τον παίκτη, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχει στις προπονήσεις της ομάδας τις επόμενες μέρες προκειμένου να τον τσεκάρει κι από κοντά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ