Ο Μαρτίνς περνάει από «κόσκινο» τον Ατρόμητο

Ο Μαρτίνς περνάει από «κόσκινο» τον Ατρόμητο

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει παρακολουθήσει πολλά ματς του Ατρόμητου, ρίχνοντας μεγάλο βάρος στην ανάλυση των Περιστεριωτών. Που εστιάζει ο Μαρτίνς, πως σκοπεύει να «χτυπήσει» την ομάδα του Κάναντι και τι θα ζητήσει από τους παίκτες του.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού (πλην των διεθνών) είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν το Σαββατοκύριακο καθώς ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, Πέδρο Μαρτίνς τους είχε δώσει ρεπό. Από σήμερα όμως οι πειραιώτες επιστρέφουν στο Ρέντη και σε ρυθμούς προπονήσεων, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί την Κυριακή το απόγευμα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι κι έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα το μοναδικό αποτέλεσμα που υπάρχει για τους ερυθρόλευκους είναι η νίκη. Ο Ατρόμητος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία και είναι αήττητος στο πρωτάθλημα μετά από δέκα αγωνιστικές. Προέρχεται από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και γενικά δείχνει και φέτος ότι είναι πολύ καλή ομάδα.

Όλοι στο μεγάλο λιμάνι ξέρουν καλά πόσο δύσκολο θα είναι το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο και ο Πέδρο Μαρτίνς προσπαθεί να προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα του για την μάχη στο Περιστέρι. Μπορεί λοιπόν οι παίκτες του Ολυμπιακού να είχαν ρεπό το Σαββατοκύριακο, ο Μαρτίνς όμως φρόντισε να παρακολουθήσει το διήμερο που πέρασε πολλά dvd με παιχνίδια του Ατρομήτου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά έχει σχηματίσει ξεκάθαρη εικόνα για τον τρόπο παιχνιδιού του Ατρομήτου και θα μιλήσει στους παίκτες του για την πολύ σημαντική αναμέτρηση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο προπονητής του Ολυμπιακού θεωρεί πως ο Ατρόμητος είναι ομάδα που παίζει πολύ καλά στην κόντρα, μπορεί να γίνει επικίνδυνος στις στατικές φάσεις κι επίσης ένα στοιχείο που δεν έχει περάσει απαρατήρητο, αφορά την ικανότητα που έχει επιδείξει η ομάδα του Περιστερίου στο σκοράρισμα στα τελευταία λεπτά των αγώνων.

Ο Μαρτίνς λοιπόν θεωρεί ότι η ομάδα του θα πρέπει να δείξει μεγάλη προσοχή στις αντεπιθέσεις των Περιστεριωτών, ενώ κανείς δεν πρέπει να ξεχνά πως ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν κατάφεραν να νικήσουν την ομάδα του Κάναντι. Ο 48χρονος προπονητής του Ολυμπιακού καταστρώνει τα πλάνα του για την κυριακάτικη αναμέτρηση στο Περιστέρι, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η νίκη είναι «μονόδρομος» για την ομάδα του Πειραιά. Ξέρει επίσης ότι δεν πρέπει να υπάρξει έλλειψη συγκέντρωσης ή εφησυχασμός στο κυριακάτικο ματς κι αυτό είναι κάτι στο οποίο θα δώσει μεγάλη βαρύτητα μιλώντας στους παίκτες του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ