Στο κενό η πρωινή επαφή με Τελάντερ, 46.000 ζητάει έως αύριο

Στο κενό η πρωινή επαφή με Τελάντερ, 46.000 ζητάει έως αύριο

Το 10.gr αποκαλύπτει τι συνέβη στην πρωινή απευθείας επαφή του Παναθηναϊκού με τον Ράσμους Τελάντερ και τι χρειάζεται μέχρι αύριο στις 14:30 το μεσημέρι για να αποφευχθεί η αφαίρεση βαθμών. Η συγκατάθεση του Δανού για τη δεύτερη δόση έως τις 20 Δεκεμβρίου.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον Παναθηναϊκό όσον αφορά τον Ράσμους Τελάντερ και την «απειλή» που υπάρχει για τους «πράσινους» για την αφαίρεση βαθμών, σε περίπτωση που δεν βρεθούν χρήματα για να δοθούν στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «to10.gr», σήμερα το πρωί υπήρξε απευθείας επαφή ανθρώπου του Παναθηναϊκού με τον Ράσμους Τελάντερ προκειμένου να υπάρξει συμβιβαστική λύση, ωστόσο η πρόταση που έγινε από τους «πράσινους» απορρίφθηκε αμέσως από τον Δανό, μιας και δεν έγινε κουβέντα για χρήματα τώρα, αλλά από τη νέα χρονιά.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού ενημέρωσαν πως θα υπάρξει νεότερη επικοινωνία εντός της ημέρας, προφανώς περιμένοντας να δουν αν θα υπάρξουν χρήματα και από πλευράς Αλαφούζου, την ώρα που η πλευρά του Τελάντερ εμφανίστηκε διατεθειμένη να κάνει εν μέρει πίσω σε ό,τι αφορά τις δύο δόσεις που οφείλονται στον παίκτη.

Με ποιο τρόπο; Όπως ενημερώθηκαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, ο Τελάντερ θα αποσύρει την καταγγελία ακόμα κι αν μέχρι αύριο στις 14:30 το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός του καταβάλλει το ποσό των 46.000 ευρώ, που αντιστοιχεί στη μία δόση και όχι των 92.000 ευρώ που είναι για τις δύο δόσεις που οφείλονται. Μάλιστα, η πλευρά του παίκτη ανέφερε στους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού ότι δέχεται να λάβει τη δεύτερη δόση μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου και όχι στις 6 Δεκεμβρίου, που είναι και η ημερομηνία που λήγει, προκειμένου να διευκολύνει την ΠΑΕ και να της δώσει περισσότερο χρόνο.

Οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσιμες και αγωνιώδεις για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να βρει έστω 46.000 ευρώ προκειμένου να πάρει παράταση. Σε διαφορετική περίπτωση, αύριο στις 15:00 θα εκδικαστεί η καταγγελία του Τελάντερ και η ποινή για τον Παναθηναϊκό θα είναι άμεση και θα είναι αφαίρεση βαθμών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ