Στον Παναθηναϊκό ο Αρμενάκας (pic, vids)

Στον Παναθηναϊκό ο Αρμενάκας (pic, vids)

O 20χρονος ομογενής εξτρέμ από την Αυστραλία Παναγιώτης Αρμενάκας προπονείται με τον Παναθηναϊκό και είναι πολύ πιθανό να κερδίσει συμβόλαιο.

Ο Παναγιώτης Αρμενάκας είναι ένας ομογενής από την Αυστραλία με εκπληκτική τεχνική κατάρτιση, ο οποίος όμως δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί σε κάποια ομάδα. Τώρα επίζει το μέλλον του να βρίσκεται στον Παναθηναϊκό.

Ο 20χρονος (γεννήθηκε στις 5/8/98 στο Νιούπορτ) ποδοσφαιριστής είναι αριστεροπόδαρος κι αγωνίζεται ως εξτρέμ και στα δύο άκρα, αλλά και πίσω από τον φορ. Σε ηλικία 16 ετών μετακόμισε στην Ουντινέζε και ήταν μέλος των τμημάτων υποδομής του ιταλικού συλλόγου, αλλά δεν κατάφερε να παίξει στην πρώτη ομάδα. Συνέχισε στο Βέλγιο το καλοκαίρι του 2017 και συγκεκριμένα στην Τουμπίζ, αλλά ούτε εκεί μπόρεσε να βρει τον δρόμο του. Τους τελευταίους τρεις μήνες έκανε προπονήσεις με τη Γουέστ Χαμ, ωστόσο, δεν μπόρεσε να κερδίσει συμβόλαιο.

Από το απόγευμα της Δευτέρας ξεκίνησε προπονήσεις με το «τριφύλλι». Θα μείνει για περίπου έναν μήνα κι αν πείσει τον Γιώργο Δώνη για την αξία του, τότε θα αποκτηθεί. Το γεγονός ότι είναι αριστεροπόδαρος και παίζει στα άκρα της επίθεσης, είναι μία από τις αιτίες που ο Παναθηναϊκός τσεκάρει τον ομογενή μας από την Αυστραλία. Είναι, άλλωστε, ελεύθερος και το κόστος απόκτησής του είναι μηδαμινό. Το to10.gr σε προηγούμενο ρεπορτάζ, σας είχε ενημερώσει πως η απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού, από τη στιγμή που τραυματίστηκε και ο Μουνιέ είναι προτεραιότητα.  Ο Αρμενάκας έχει απίστευτο ταλέντο, αλλά μοιάζει ένας παίκτης που μέχρι στιγμής κανείς προπονητής δεν έχει μπορέσει να τον βάλει σε καλούπι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ