Σενάριο αποχώρησης Βλαχοδήμου από τον Ιανουάριο

Σενάριο αποχώρησης Βλαχοδήμου από τον Ιανουάριο

Οι Πορτογάλοι αποκαλύπτουν τους λόγους που ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μπορεί να ενταχθεί στο ρόστερ της Μπενφίκα από τον Ιανουάριο.

Ορατός είναι ο κίνδυνος ο Παναθηναϊκός να αναγκαστεί να χάσει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο τον Ιανουάριο. Μάλιστα, όπως προκύπτει από την Πορτογαλία, ολοένα και ενισχύεται το σενάριο που θέλει την Μπενφίκα να ζητάει από τα μισά της σεζόν την ενσωμάτωση του 23χρονου γκολκίπερ στο ρόστερ της, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει κάτω από τα δοκάρια της.

Σήμερα, μάλιστα, η πορτογαλική εφημερίδα «Record» αποκάλυψε την απόφαση του Βραζιλιάνου γκολκίπερ, Ζούλιο Σέζαρ, να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι ο 38χρονος τερματοφύλακας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη εάν σκοπεύει να δώσει τέλος στην καριέρα του στο τέλος της σεζόν ή τον Ιανουάριο.

Οπως σημειώνει η «Record» αυτή τη στιγμή ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ρούι Βιτόρια, εμπιστεύεται τους Σβίλαρ (18 ετών) και Βαρέλα (23 ετών), ενώ στο ρόστερ υπάρχει και ο… μόνιμος αναπληρωματικός πορτιέρο του συλλόγου, ο 39χρονος Πάουλο Λόπες, που έχει αγωνιστεί σε μόλις 1 παιχνίδι από το 2012, που βρίσκεται στους «Αετούς» της Λισαβόνας!

Στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Βλαχοδήμος και το οποίο έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2023, αναφέρεται ξεκάθαρα ότι εάν η Μπενφίκα το επιθυμεί, ο παίκτης του Παναθηναϊκού μπορεί να ενταχθεί στο ρόστερ των Πορτογάλων από τον Ιανουάριο. Και αυτό, παρά το γεγονός ότι υπάρχει άτυπη συμφωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών να τελειώσει τη χρονιά και μετά να φύγει.

Ο σχετικός όρος στο συμβόλαιο μπήκε για την περίπτωση που θα προέκυπτε οποιοδήποτε «απρόβλεπτο» στην Μπενφίκα. Και προς το παρόν κανείς από τον σύλλογο δεν έχει ενημερώσει τον Βλαχοδήμο για κάποια αλλαγή στο πλάνο, που προβλέπει να μείνει στον Παναθηναϊκό και το καλοκαίρι του 2018 να παλέψει για μια θέση στην 11άδα των «Αετών».

Εντούτοις, εάν επιβεβαιωθεί ότι ο Σέζαρ μπορεί να κρεμάσει τα γάντια του από τον Ιανουάριο, τότε τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν. Με τον Βλαχοδήμο να μην έχει κανένα πρόβλημα να φορέσει από τώρα τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Κλείνοντας, έχει σημασία να υπενθυμίσουμε ότι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε να βάλει στο αρχικό σχήμα τον Σωκράτη Διούδη. Μία απόφαση που μπορεί να μην ήταν τυχαία. Εξάλλου, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι με τον Διούδη στο ρόστερ ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στον «άσο» ακόμη κι αν φύγει ο Βλαχοδήμος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ