Οριστική απόφαση για μη κλήση του Ολυμπιακού από τον Σιμιτζόγλου

Οριστική απόφαση για μη κλήση του Ολυμπιακού από τον Σιμιτζόγλου

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, δεν πρόκειται να ασκήσει έφεση για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, για τα γεγονότα της Πάτρας, όπως σας είχε αποκαλύψει το «10» καθώς δεν προβλέπεται βάσει όσων στοιχείων προκύπτουν από το παιχνίδι στο Παμπελοποννησιακό.

Όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το «10» δεν υπήρχε καμία περίπτωση να ασκηθεί έφεση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, βάσει όσων στοιχείων προκύπτουν από το παιχνίδι στην Πάτρα μεταξύ Παναχαϊκής και Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα από κανένα επίσημο έγγραφο (φύλλο αγώνα, εκθέσεις παρατηρητή και Αστυνομίας) δεν προκύπτει τραυματισμός, βιαιοπραγία ή φθορά ώστε να δικαιολογηθεί κλήση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Σαφώς και ο κύριος Σιμιτζόγλου είχε δικαίωμα έφεσης όμως βάσει των επίσημων στοιχείων που υπάρχουν από τα όσα συνέβησαν στην Πάτρα, δεν έχει κανέναν λόγο να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια σε αντίθεση με τα… όνειρα κάποιων.

Εξάλλου αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο καθώς και την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο ίδιος ο κύριος Σιμιτζόγλου ήταν που δεν είχε ασκήσει έφεση για τα όσα συνέβησαν στα Γιάννενα μεταξύ της τοπικής ομάδας και του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ