Ο Μαρτίνς δεν θέλει να ρισκάρει με Γκερέρο

Ο Μαρτίνς δεν θέλει να ρισκάρει με Γκερέρο

Ο Ισπανός σέντερ φορ θέλει να παίξει στο Περιστέρι αλλά ο προπονητής του Ολυμπιακού σκέφτεται και το ματς με την Μπέτις. Το πιθανότερο είναι να μείνει στον πάγκο και να πάρει χρόνο συμμετοχής σαν αλλαγή κόντρα στον Ατρόμητο

Ένα θέμα που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει να κάνει με το αν ο Γκερέρο θα είναι σε θέση να παίξει στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Ισπανός έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τη Ντουντελάνζ και είπε στον προπονητή του πως είναι έτοιμος να παίξει ακόμα και βασικός.

Η αλήθεια πάντως είναι πως αυτή την στιγμή ο Μαρτίνς δεν θέλει να πάρει ρίσκο με τον Ισπανό, καθώς χθες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ο Χασάν και ο Αιγύπτιος θα μείνει εκτός δράσης για ένα τουλάχιστον μήνα.

Αυτό σημαίνει ότι ο προπονητής των πειραιωτών θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος για την επιστροφή του Γκερέρο μετά από την απουσία του παίκτη για ένα μήνα από τις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Επίσης κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο κόουτς των ερυθρόλευκων έχει στο μυαλό του και το επίσης πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Μπέτις για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ κι εκεί θέλει να έχει τον Γκερέρο, καθώς ο Μάνος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Το πιθανότερο σενάριο αυτή την στιγμή είναι να ξεκινήσει ο Μάνος στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού στο Περιστέρι και ο Γκερέρο να μείνει στον πάγκο. Σκοπός του Μαρτίνς είναι να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Ισπανό σαν αλλαγή στο ματς με τον Ατρόμητο ανάλογα βέβαια και με την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Ο 48χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν έχει ακόμα «ανοίξει τα χαρτιά του» στις προπονήσεις στο Ρέντη, αναφορικά με την εντεκάδα που θα παρατάξει στο Περιστέρι, αλλά όλα δείχνουν ότι θα ει τον Μάνο για την θέση του σέντερ φορ και ο Χριστοδουλόπουλος θα παίξει στα άκρα της επίθεσης.

Βέβαια κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Μαρτίνς θα κάνει δοκιμές στην προπόνηση της Πέμπτης και αυτό σημαίνει πως για να έχουμε μια πιο καθαρή εικόνα θα πρέπει να δούμε πρώτα τις σκέψεις του Πορτογάλου στις προπονήσεις στο Ρέντη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ