«Ο ΠΑΟΚ αποφασίζει για το μέλλον του Ουάρντα»

«Ο ΠΑΟΚ αποφασίζει για το μέλλον του Ουάρντα»

Ο μάνατζερ του Αιγύπτιου αναφέρθηκε στο θέμα του παίκτη και στο μέλλον του στον ΠΑΟΚ.

O Αμρ Ουάρντα έχει απασχολήσει πολλές φορές φέτος την επικαιρότητα του ΠΑΟΚ και όχι για αγωνιστικούς λόγους. Για το μέλλον του στον Δικέφαλο μίλησε στη metrosport ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Μαμντού Έιντ, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως ο Αιγύπτιος θα σεβαστεί κάθε απόφαση που θα πάρει γι’ αυτόν η ομάδα.

Αρχικά ο μάνατζερ του Ουάρντ τόνισε: «Ο Αμρ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι με την Εθνική κόντρα στην Τυνησία, στο οποίο έβγαλε και μία ασίστ για γκολ. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, ο Αμρ θέλει να προσφέρει σ’ αυτόν, αλλά δεν είναι εκείνος που αποφασίζει για το πόσο και πότε θα παίζει».

Σχετικά με το αν ψάχνει ομάδα για τον Ουάρντα ενόψει Ιανουαρίου είπε: «Δεν είναι για μένα αυτή η ερώτηση, πρέπει να την απευθύνετε στον ΠΑΟΚ. Ο,τι πει ο ΠΑΟΚ θα γίνει και ο Αμρ θα σεβαστεί κάθε απόφαση που θα πάρει το κλαμπ. Είναι παίκτης του. Σέβεται το συμβόλαιό του και θέλει να προσφέρει».

Σε ερώτηση αν υπάρχουν προτάσεις για τον Ουάρντα, ο Μαμντού Ειντ, τόνισε: «Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι ο Αμρ ήταν ο καλύτερος παίκτης του περσινού Πρωταθλήματος στην Ελλάδα. Έχουν έρθει αρκετές προτάσεις από πολύ καλές ομάδες και ο ΠΑΟΚ τις έχει απορρίψει γιατί, όπως λένε, οι άνθρωποι του, τον θεωρούν σημαντικό παίκτη. Είναι δικό τους θέμα το τι θα πουν από εδώ και στο εξής».

Τέλος για το συμβόλαιο του Ουάρντα με τον ΠΑΟΚ είπε: «Μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να σας απαντήσει γι’ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ