«Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή της Βορείου Ελλάδος»

«Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή της Βορείου Ελλάδος»

Ο Γιώργος Αυτιάς μίλησε για την αγάπη που έχει για τον Δικέφαλο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς είναι δηλωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ. Μιλώντας στον «FAIR PLAY FM 96,1» αναφέρθηκε στην αγάπη του με τον Δικέφαλο, στη σημερινή ομάδα αλλά και στη Νέα Τούμπα.

Αρχικά για το πως αγάπησε τον ΠΑΟΚ είπε: «Μικρός πήγαινα και στις προπονήσεις! Τότε στην ομάδα ήταν οι Φορτούλα, Γούναρης, Τερζανίδης, Αποστολίδης, Κούδας και μπροστά Ασλανίδης και Παρίδης… Μετά μπήκαν και άλλοι. Ο ΠΑΟΚ είναι μία δεξαμενή ωραίων ανθρώπων και αθλητών.

Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή της Βορείου Ελλάδος. Ξέρετε πόσα παιδιά σήμερα όταν βλέπουν τον ΠΑΟΚ λένε ότι είναι σπουδαία ομάδα; Ο ΠΑΟΚ λοιπόν αυτήν την ώρα έχει την μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής του να γίνει καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα. Η ομάδα δίνει χαρά στον κόσμο. Ο ΠΑΟΚ εκφράζει τον μέσο Έλληνα που αγαπάει την πατρίδα του, αγαπάει όσους είναι γύρω του. Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα. Εμείς σεβόμαστε τον άλλον, όταν πας στην Νέα Σμύρνη και μιλήσεις με φίλους του Πανιώνιο θα μιλήσεις με σεβασμό, αυτό είναι το θέμα. Τώρα, ο ΠΑΟΚ έχει στρώσει ομάδα με το πορτοφόλι του Σαββίδη.

Έγιναν λάθη τα οποία απομακρύνθηκαν, έγιναν όμως και μεταγραφές. Ο ΠΑΟΚ έχει τους καλύτερους φιλάθλους, τον καλύτερο επενδυτή, βρίσκεται στην καλύτερη πόλη της Ελλάδος, έχει προπονητή που νομίζω είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές και μακάρι να κάτσει καιρό στον ΠΑΟΚ».

Για τα νέα παιδιά του ΠΑΟΚ: «Μαθαίνω ότι θέλουν έναν παίκτη του ΠΑΟΚ στη Μπαρτσελόνα αλλά και στη Νάπολι. Αυτό είναι διαφήμιση, αν ένα παιδί από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ βρεθεί στην Μπαρτσελόνα. Υπάρχουν και άλλα παιδιά όπως είναι ο Κουλούρης, όπως είναι ο Σιαμπάνης. Επιμένω στα Ελληνόπουλα. Παραλίγο να χάναμε τον Πέλκα πέρυσι το καλοκαίρι! Επίσης βλέπουμε τον Λημνιό, βλέπουμε άλλους ποδοσφαιριστές. Βέβαια μου λες δες και τον Ζαμπά, δες τον Πρίγιοβιτς. Αλλά κι αυτοί θα πωληθούν κάποια στιγμή».

Για την Νέα Τούμπα: «Θα γίνει ένα στολίδι στην θέση του σημερινού γηπέδου. Η γιαγιά και ο παππούς όταν γκρεμίζαμε το σπίτι στην Σάμο έκλαιγαν για δύο μέρες μετά όμως όταν χτίστηκε το καινούργιο έζησαν χαρούμενοι σε όλη τη ζωή τους γιατί μπορεί να ήταν μικρό, αλλά ήταν λειτουργικό. Ο ΠΑΟΚ θέλει ένα γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών για να αλλάξει επίπεδο. Ένα νέο γήπεδο έχει όλα τα προνόμια μέσα, οπότε όταν πάει ο ποδοσφαιριστής το αισθάνεται σαν σπίτι του. Έχει σουίτες, έχει ότι μπορείς να φανταστείς. Έχει μουσείο για να μαθαίνουν όλοι όσοι έρχονται την ιστορία του ΠΑΟΚ. Και ποιος δεν θα ήθελε να πάρει ένα αντίγραφο της φανέλας του Κούδα; Θυμάμαι παλαιότερα όταν ακούγαμε εκείνη την εποχή τα παιχνίδια από το ραδιόφωνο και μετέδιδε τα παιχνίδια ο Λογοθέτης, εμείς παθαίναμε σοκ. Πιο χαρακτηριστικά θυμάμαι όταν ο ΠΑΟΚ έχανε 2-0 από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και μέχρι να γυρίσει από το πεντάλεπτο από το επόμενο γήπεδο έγινε 3-2! Τότε ο Πούσκας δεν ήταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού αλλά ήταν ο βοηθός του. Όταν γύρισε από το εξωτερικό ο Πούσκας είπε στον βοηθό του: «Καλά ρε, έφαγες 3 γκολ σε 10 λεπτά;» και τότε ο βοηθός απάντησε: «Να δούμε εσύ πόσα θα φας…».

Όταν οι δύο ομάδες ξαναέπαιξαν μετά από λίγο καιρό, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 0-2 αλλά πάλι έχασε με 3-2 στην Τούμπα μέσα σε 10 λεπτά. Τότε ο ΠΑΟΚ είχε τον Σαράφη που όταν η μπάλα πήγαινε στην περιοχή του αντιπάλου ήταν μισό γκολ. Γενικά θυμάμαι πολλά πράγματα από το παρελθόν. Θυμάμαι το παιχνίδι με την Μπάγερν αλλά και όταν ήμουν στον στρατό στην Κατερίνη βάλαμε κλήρο και πήγαμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όταν πήραμε το πρωτάθλημα. Γενικά έχω πολλούς φίλους Ολυμπιακούς και Παναθηναϊκούς και κάνουμε πλάκα μεταξύ μας. Προσωπικά θέλω οι αντίπαλοι μας να είναι ισχυροί γιατί φέτος που θα πάρουμε το πρωτάθλημα ας πούμε με δέκα πόντους διαφορά δεν θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ