«Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση 5 εκατ. ευρώ για τον Αραούχο!»

«Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση 5 εκατ. ευρώ για τον Αραούχο!»

Ο ρεπόρτερ της Λας Πάλμας Λίτο Χιμένεθ μιλά στο to10.gr για την προσέγγιση του Ολυμπιακού και την πιθανότητα αποχώρησης του «Τσίνο» τον χειμώνα.

Στο 1,5 χρόνο που φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ κατάφερε να αφήσει το στίγμα του στην Ελλάδα. Ο Σέρχιο Αραούχο έκανε σπουδαία πράγματα στην χώρα μας και σε 60 εμφανίσεις σκόραρε 23 φορές, έδωσε 11 ασίστ και ως ο killer της ΑΕΚ στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος.

Η οικογένεια το ανάγκασε να επιστρέψει στην Λας Πάλμας και μάλιστα ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2023. Η φετινή χρονιά στα Κανάρια Νησιά, μετά την παρουσία στην Primera Division δεν εξελίχθηκε καλά.

Μπορεί ο Αραούχο να είχε προπονητή μέχρι και την Παρασκευή τον άνθρωπο που το αναγέννησε στην ΑΕΚ, αλλά η Λας Πάλμας δεν ξεκίνησε καλά στην Β’ Ισπανίας. Σε 14 αγωνιστικές έχει 5 νίκες, 7 ισοπαλίες και 2 ήττες και απέχει 7 βαθμούς από τις θέσεις ανόδου. Έτσι έφυγε ο Μανόλο για να πάρει την θέση του ο πρώην προπονητής του Άρη, Πάκο Ερέρα.

Ωστόσο, αυτή η… αναστάτωση εντός της Λας Πάλμας έφερε στο προσκήνιο την πιθανή επιστροφή του Αραούχο στην Ελλάδα, μιας και αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται. Ο Ολυμπιακός δεδομένα έχει πρόβλημα στην θέση του φορ, ενώ ούτε η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ θα έμεναν αδιάφοροι.

To10.gr επικοινώνησε με το Λίτο Χιμένεθ, που γνωρίζει το ρεπορτάζ της Λας Πάλμας και στο παρελθόν είχε πέσει… διάνα στις υποθέσεις του Τσίνο και του Μάρκο Λιβάγια.

Η ερώτηση ήτα ξεκάθαρη εξ’ αρχής. «Υπάρχει περίπτωση να φύγει από την Λας Πάλμας ο Αραούχο και να έρθει στην Ελλάδα;»

H απάντηση του Ισπανού δημοσιογράφου ήταν σαφής «Δεν υπάρχει τίποτε. Δεν ισχύει τίποτε τέτοιο. Είναι σχεδόν αδύνατο να φύγει από την Λας Πάλμας. Είναι καλά στην ομάδα τώρα και παίζει συνεχώς μετά τον τραυματισμό του. Δεν υπάρχει περίπτωση μέχρι το καλοκαίρι να φύγει από την Λας Πάλμας ο Αραούχο. Η ομάδα θέλει να πάρει την άνοδο και ο Αραούχο είναι βασικός επιθετικός».

Και συνέχισε αναφορικά με τον Αργεντίνο σέντερ φορ αποκαλύπτοντας «Υπάρχει η πληροφορία εδώ στα Κανάρια Νησιά, ότι ο Ολυμπιακός προσέγγισε την Λας Πάλμας και έκανε πρόταση 5 εκατ. ευρώ για τον Αραούχο. Όμως δεν νομίζω να προχωρήσει κάτι. Ο Αραούχο θα μείνει στην Λας Πάλμας και είναι πολύ καλά και μετά την αποχώρηση του Χιμένεθ. Είναι πολύ καλά και με τον Πάκο Ερέρα και δεν έχει επηρεαστεί. Στόχος είναι η άνοδος και ο Αραούχο έχει ρόλο».

Λίγη ώρα αργότερα μάλιστα ο ίδιος δημοσιογράφος μέσα από το Twitter έγραψε πως οι ερυθρόλευκοι έκαναν πρόταση 5 εκατ. ευρώ για τον Αργεντινό πρώην φορ της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ