Αποχώρησε από την προπόνηση ο Κρέσπο

Αποχώρησε από την προπόνηση ο Κρέσπο

Η αποψινή προπόνηση του ΠΑΟΚ δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο καθώς από το πρόγραμμα προετοιμασίας αποχώρησε ο Άνχελ Κρέσπο με ενοχλήσεις στην περιοχή του ισχίου.

Απ’ όλα είχε το σημερινό μενού της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ. Αρχικά είχαμε τις επιστροφές των διεθνών ποδοσφαιριστών, ακολούθησε ο τραυματισμός του Κρέσπο, ενώ έκλεισε ευχάριστα με τα καλά νέα από τον Βιερίνια.  Οι Πέλκας , Καρέλης , Πασχαλάκης και Ουάρντα γύρισαν από τις διεθνείς τους υποχρεώσεις και είναι πλέον στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου που ετοιμάζει την ομάδα για την αναμέτρηση με την Ξάνθη, η οποία αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, αν δεχτούμε πως ο Ατρόμητος μας είχε… προειδοποιήσει από την περασμένη σεζόν για τη δυναμική του.

Το πρόγραμμα αφορούσε την τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας μέσα από σειρά ασκήσεων. Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο αισθάνθηκε μια μικρή ενόχληση στον ραπτικό μυ (στην περιοχή του ισχίου) κι αποχώρησε από το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης για να προφυλαχθεί. Η κατάστασή του θ’ αξιολογηθεί την Τετάρτη (21/11). Ο Αντρέ Βιεϊρίνια συνέχισε ατομικό πρόγραμμα με αυξημένη ένταση και την Τετάρτη (21/11) αναμένεται να υποβληθεί σε κάποια τεστ ετοιμότητας στο γήπεδο προκειμένου να διαπιστωθεί η εξέλιξη της αποθεραπείας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ