ΑΕΚ: Πιθανές εξελίξεις για Νάρσινγκ από τον ερχομό του ‘Εντσο Ραϊόλα στην Ελλάδα

ΑΕΚ: Πιθανές εξελίξεις για Νάρσινγκ από τον ερχομό του ‘Εντσο Ραϊόλα στην Ελλάδα

Η επερχόμενη επίσκεψη του ξαδέρφου του Μίνο Ραϊόλα, Έντσο, στην Ελλάδα πιθανόν να φέρει εξελίξεις στο θέμα Νάρσινγκ στην ΑΕΚ η οποία ψάχνεται για ενίσχυση τον Ιανουάριο.

Η μεταγραφική ενίσχυση μπαίνει σε πρώτο πλάνο για την ΑΕΚ με τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Μαρίνο Ουζουνίδη να κινούνται ώστε να βρεθούν οι κατάλληλοι στόχοι ενόψει Ιανουαρίου. Εκτός από τον χαφ που και δια στόματος Δημήτρη Μελισσανίδη έγινε γνωστό ότι η Ένωση θα κινηθεί την προσεχή μεταγραφική περίοδο, οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνονται για τα άκρα της επίθεσης.

Ο Λουτσιάνο Νάρσινγκ που είχε απασχολήσει έντονα το καλοκαίρι, είναι και πάλι στο προσκήνιο. Ο Ολλανδός εξτρέμ παρέμεινε τελικά στη Σουόνσι και φέτος δεν έχει αγωνιστεί καθόλου στην Championship. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και η ΑΕΚ μπορεί να τον «κλείσει» από τώρα για τον Ιούνιο ως ελεύθερο, αλλά είναι πολύ πιθανό να επαναπροσεγγίσει την πλευρά του και την αγγλική ομάδα για να τον πάρει από το Γενάρη.

Ο ξάδερφος του διάσημου μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα, Έντσο, θα βρεθεί προσεχώς στην Ελλάδα και σίγουρα θα έχει συζητήσεις με Παναθηναϊκό (για Μακέντα), με ΠΑΟΚ (για Ελ Καντουρί) και Λαμία (για Μαστούρ) και είναι πολύ πιθανό να έχει συνάντηση και με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για το θέμα του Νάρσινγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ