Η διοίκηση του Πανιωνίου καλεί σε απολογία τον Σπιριντόνοβιτς

Η διοίκηση του Πανιωνίου καλεί σε απολογία τον Σπιριντόνοβιτς

Ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς θα κληθεί σε απολογία από τον Πανιώνιο για την καθυστερημένη επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς είχε ζητήσει πριν από αρκετές μέρες άδεια από τη διοίκηση του Πανιωνίου επικαλούμενος θάνατο συγγενικού του προσώπου. Παρόλα αυτά ο ποδοσφαιριστής των κυανέρυθρων λείπει από τις 9 Νοέμβρη, καθώς η επιστροφή του έχει καθυστερήσει πολύ και ο Πανιώνιος αναμένεται να τον καλέσει σε απολογία για την αδικαιολόγητη απουσία του για τόσες μέρες.

Ο Αυστριακός εξτρέμ θα πρέπει να απολογηθεί ενώπιον των Νίκου Ζαμάνη και Χρήστου Δάρρα, οι οποίοι περιμένουν εξηγήσεις από τον παίκτη για την αδικαιολόγητη όπως φαίνεται συμπεριφορά του. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα η κάποια διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ ο Σπιριντόνοβιτς είναι σύμφωνα με τον Χρήστο Δάρρα εξοφλημένος μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου.

Στον Πανιώνιο περιμένουν τον Σπιριντόνοβιτς να επιστρέψει για να απολογηθεί ενώ το κακό για την ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι πως δεν υπολογίζεται από τον Ζοσέ Ανιγκό για το ματς με τη Λαμία, διότι απουσιάζει εδώ και σχεδόν δύο βδομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ