Άνθρωποι της ΑΕΚ στον Βόλο για τον 19χρονο Ιατρούδη

Άνθρωποι της ΑΕΚ στον Βόλο για τον 19χρονο Ιατρούδη

Εντονη κινητικότητα στην ΑΕΚ για τον Γιάννη Ιατρούδη, 19χρονο ακραίο επιθετικό-αποκάλυψη του φετινού Εργοτέλη.

Η ΑΕΚ κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό τοπίο τσεκάροντας ποδοσφαιριστές σε νεαρή ηλικία, πέραν της άμεσης ενίσχυσης που αναζητά με χαφ τον Γενάρη. Ετσι, εκτός του 21χρονου σέντερ φορ της Παναχαϊκής Παναγιώτη Μωραϊτη, στην ΑΕΚ ενδιαφέρονται έντονα και για τον Γιάννη Ιατρούδη του Εργοτέλη. Ο 19χρονος ακραίος επιθετικός διανύει εξαιρετική σεζόν στην Football League με τους Κρητικούς έχοντας 4 γκολ και μία ασίστ σε 7 αγώνες φέτος.

Μάλιστα, άνθρωποι της ΑΕΚ βρέθηκαν στον Βόλο για να παρακολουθήσουν την σημερινή αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Βόλο για την 5η αγωνιστική της Football League. Ο νεαρός έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο και στην ανάπαυλα έγινε αλλαγή. Να θυμίσουμε ότι είχε ισοφαρίσει τον ΠΑΟΚ στο ματς Κυπέλλου στο Παγκρήτιο ο 19χρονος πριν μία εβδομάδα.

Σε κάθε περίπτωση τόσο ο Μωραϊτης, όσο και ο Ιατρούδης ενδιαφέρουν έντονα την ΑΕΚ που αναμένεται σύντομα να ασχοληθεί πιο… ενεργά. Ο Ιατρούδης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τον Εργοτέλη, όπως αντίστοιχα και ο Μωραϊτης.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Ατρόμητος είχε εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του, μάλιστα πληροφορίες κάνουν λόγο ότι υπήρχε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Ωστόσο, ο Εργοτέλης τον κράτησε με το «όπλο» της ενεργού συμμετοχής και των αγώνων. Αλλωστε αποτελεί προϊόν των Κρητικών. Το 2014 κλήθηκε στην Εθνική Παίδων όντας ήδη στην Κ17 του Εργοτέλη, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν έχει περάσει από δοκιμαστικά τεστ του Ολυμπιακού, παράλληλα είχε πραγματοποιήσει ταξίδι στην Αγγλία για να δοκιμαστεί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε ηλικία 16 ετών. Τα χαρακτηριστικά του: αριστεροπόδαρος, με καλή υποδοχή μπάλας και πολύ δυνατό σουτ και μπορεί να παίξει και κεντρικός χαφ και ακραίος επιθετικός.

Μετά το 5.40 δείτε το γκολ του απέναντι στον ΠΑΟΚ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ