ΑΕΚ: «Τελειώνει» ο Ματιάσεβιτς, εντολή Μελισσανίδη για χαφ

ΑΕΚ: «Τελειώνει» ο Ματιάσεβιτς, εντολή Μελισσανίδη για χαφ

Ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ και ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα αναλάβει να εντοπίσει και να φέρει άμεσα τον χαφ που αναζητά η Ένωση μετά και από εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Μόλις λίγους μήνες θα κρατήσει η συνεργασία της ΑΕΚ με τον Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς καθώς όπως όλα δείχνουν ο Σέρβος θα αποχωρήσει από την Ένωση. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ήρθε το καλοκαίρι και ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή, τα αποτελέσματα και η συνεργασία του με το υπόλοιπο τιμ όμως δεν ήταν τα επιθυμητά και έτσι δεν θα ανανεωθεί η εξάμηνη συνεργασία που είχαν υπογράψει αρχικά οι δύο πλευρές.

Έτσι το βάρος θα πέσει και πάλι στον Νίκο Λυμπερόπουλο που θα είναι αυτός που θα πρέπει να ασχοληθεί με τα μεταγραφικά ζητήματα και δη με τον χαφ την ανάγκη απόκτησης του οποίου, έχει τονίσει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

«Διορθώστε το λάθος που κάναμε. Βρείτε τον παίκτη και προσπαθήστε να τον φέρετε εγκαίρως στην Αθήνα για να τον έχει ο Ουζουνίδης το συντομότερο δυνατό στη διάθεσή του» φέρεται να έχει διαμηνύσει ο ισχυρός άντρας της πρωταθλήτριας και το μπαλάκι πλέον είναι στα χέρια του Λυμπερόπουλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ