Πρόεδρος Λας Πάλμας: «Δεν είναι προς πώληση ο Αραούχο, υπάρχει ρήτρα 60 εκατ. ευρώ»

Πρόεδρος Λας Πάλμας: «Δεν είναι προς πώληση ο Αραούχο, υπάρχει ρήτρα 60 εκατ. ευρώ»

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, με δηλώσεις του ανέφερε πως ο υπάρχει ρήτρα 60 εκατομμύρια ευρώ για τον Σέρχιο Αραούχο ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ.

Τέλος στα σενάρια που είχαν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες σχετικά με τον Σέρχιο Αραούχο, έβαλε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ. Συγκεκριμένα όπως τονίζει η ιστοσελίδα «tintaamarilla», ο Ραμίρεθ, ο οποίος έχει και ιδιαίτερη αδυναμία στον Αργεντινό, δεν έχει καμία διάθεση να μπει σε διαπραγμάτευση για τον παίκτη και όποιος τον θέλει θα πρέπει να καταβάλλει την ρήτρα του για να τον αποκτήσει.

«Ο Αραούχο δεν είναι προς πώληση. Έχουμε λάβει κλήσεις από διάφορους Έλληνες δημοσιογράφους και διευκρινίζουμε σε όλους ότι υπάρχει μια ρήτρα 60 εκατομμυρίων ευρώ. Αν γίνει η κατάθεση αυτών των χρημάτων δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να εμποδίσουμε την αποχώρηση του από εδώ. Αλλά σε οτιδήποτε άλλο, δεν κάνουμε καμία διαπραγμάτευση. Η Λας Πάλμας δεν έχει λάβει καμία προσφορά, όλα είναι φήμες» ανέφερε ο πρόεδρος της ομάδας από τις Κανάριες Νήσους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ