Η ΑΕΚ στηρίζει Βούρο για Δήμαρχο στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Η ΑΕΚ στηρίζει Βούρο για Δήμαρχο στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην βουλευτής θα είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ για τις εκλογές του Μαΐου

Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές η ΑΕΚ έκανε ένα σημαντικό λάθος και το «πλήρωσε». Διέσπειρε τις δυνάμεις της σε διάφορες παρατάξεις και στο τέλος έδωσε την ευκαιρία στον Αρη Βασιλόπουλο με την τότε δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει τις εκλογές και να πάρει τη Δημαρχία στη Νέα Φιλαδέλφεια σε μια κρίσιμη περίοδο για την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Αυτό το λάθος το βρήκε μπροστά της η ΑΕΚ, με τον Βασιλόπουλο να αποδεικνύεται στην πράξη πολέμιος του γηπέδου, να προσφεύγει στο ΣτΕ και σε διάφορες αρχές κατά της «Αγιάς Σοφιάς», ωστόσο η ΑΕΚ κέρδισε όλες τις «μάχες» με τον νυν Δήμαρχο να έχει χάσει πλέον εντυπώσεις και ουσία εντός του Δήμου. Και έτσι η ΑΕΚ προχωρά πλέον και βρίσκεται πολύ κοντά στο να τελειώσει το μεγάλο έργο πνοής για τον σύλλογο και την περιοχή.

Ωστόσο, όπως αποφάσισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να μην… τραβήξει η ΑΕΚ όσα… τράβηξε επί Δημαρχίας Βασιλόπουλου στην τελική ευθεία του έργου, θα στηριχθεί μία υποψηφιότητα για τις δημοτικές εκλογές ώστε όλες οι «κιτρινόμαυρες» δυνάμεις να συγκεντρωθούν σε έναν υποψήφιο. Και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αυτός είναι ο Γιάννης Βούρος. Πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, εκλεγμένος το 2009, ενώ πάντα είχε… κιτρινόμαυρη δράση και στα δύσκολα χρόνια πριν τον υποβιβασμό είχε κινητοποιηθεί ο γνωστός ηθοποιός με την κίνηση «Θεμέλιο 21» για να φέρει στο ίδιο τραπέζι τον Δημήτρη Μελισσανίδη με τους μετόχους Παππά, Νοτιά, Χατζηιωάννου και Γκούμα. Δεν τα είχε καταφέρει, αλλά τελευταία είναι ξανά στις επάλξεις και παρών σε όλες τις εκδηλώσεις για το γήπεδο τα τελευταία χρόνια.

Έτσι αποφασίστηκε ο 63χρονος ως άφθαρτο πρόσωπο στην «κιτρινόμαυρη» κοινωνία και τη Νέα Φιλαδέλφεια να είναι ο βασικός υποψήφιος για Δήμαρχος. Μια απόφαση που αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ