Τι συμβαίνει με τον Κονέ και τον Παναθηναϊκό…

Τι συμβαίνει με τον Κονέ και τον Παναθηναϊκό…

Η επιθυμία του Έλληνα μεσοεπιθετικού, οι προτεραιότητες του Παναθηναϊκού και το πράσινο μεταγραφικό κάδρο.

Ο Παναγιώτης Κονέ δεν κατάφερε να βρει ομάδα το περασμένο καλοκαίρι. Και δεν θέλησε ούτε να πάει κάπου που είχε το δικαίωμα από τον Σεπτέμβρη κι έπειτα. Με ρίσκο, αφού στα 31 του χρόνια είναι αναγκασμένος να μένει για πολλούς μήνες μακριά από τα γήπεδα. Και αυτό είναι κάτι που ίσως να του δυσκολέψει τη ζωή και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί έντονα το σενάριο που θέλει τον Κονέ να έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό. Η εφημερίδα «Νέα» αναφέρει σήμερα ότι ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βλέπει με καλό μάτι την προοπτική ένταξής του στον Παναθηναϊκό.

Οι πληροφορίες του 10.gr αναφέρουν πως πράγματι υπάρχει… φωτιά πίσω από τον καπνό της υπόθεσης «Κονέ – Παναθηναϊκός». Που προέρχεται κυρίως από την πλευρά του έμπειρου μέσου. Άλλωστε, αν θέλει να παίξει στην Ελλάδα, η προοπτική άλλης μεγάλης ομάδας πλην Παναθηναϊκού δεν υπάρχει. Ούτε ΑΕΚ, ούτε Ολυμπιακός, ούτε ΠΑΟΚ. Το όνομά του έχει έρθει στις κουβέντες των ανθρώπων του τριφυλλιού, που έτσι κι αλλιώς αναζητούν έναν παίκτη για τη μεσοεπιθετική τους γραμμή. Που να μπορεί να παίξει και στο πλάι και στον άξονα. Ο Κονέ έχει αυτή την ευχέρεια.

Όμως αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό δεν έχουν κάνει… δεύτερη σκέψη. Γνωρίζουν ότι είναι μια από τις λίγες περιπτώσεις Ελλήνων άνω των 23 ετών που κυκλοφορούν ελεύθεροι και μπορούν να δώσουν στην ομάδα το κάτι παραπάνω. Άλλωστε η ποιότητα του Κονέ δεν αμφισβητείται από κανέναν. Και οι παραστάσεις που έχει από το υψηλότερο επίπεδο δεν μπορούν να σε αφήσουν ασυγκίνητο.

Όμως ο Δώνης αυτή τη στιγμή ούτε βιάζεται για κάποια κίνηση, ούτε είναι σίγουρος για το τι θα θελήσει σχετικά με την μεταγραφή άνω των 23 ετών. Διότι αν ο Πάνος Αρμενάκας πείσει τον Έλληνα προπονητή και αποκτηθεί, δεν αποκλείεται η μοναδική μεταγραφή Έλληνα παίκτη άνω των 23 να αφορά άλλη θέση. Με πιθανότερη αυτή του κεντρικού αμυντικού.

Ο Κονέ θα βρίσκεται στο «κάδρο» της παναθηναϊκής επικαιρότητας, όσο παραμένει ελεύθερος και όσο ο ίδιος δείχνει να ψήνεται στην προοπτική του Παναθηναϊκού. Και ίσως απασχολήσει, αν οι συνθήκες ευνοήσουν. Αλλά προς το παρόν όλα βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ