Ματιάσεβιτς: «Δεν είχαμε κοινό όραμα, παραμένουν εξαιρετικές οι σχέσεις μου με την ΑΕΚ»

Ματιάσεβιτς: «Δεν είχαμε κοινό όραμα, παραμένουν εξαιρετικές οι σχέσεις μου με την ΑΕΚ»

Ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς μίλησε σε ΜΜΕ της Σερβίας για την αποχώρηση του από την ΑΕΚ και εξήγησε το γιατί συνέβη αυτό.

Ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς αποτελεί παρελθόν από τη θέση του αθλητικού διευθυντή της ΑΕΚ και ο ίδιος με δηλώσεις του στη σερβική ιστοσελίδα «sportske.net» τόνισε πως οι λόγοι της αποχώρησής του δεν ήταν οικονομικοί ενώ ανέφερε πως φεύγει φιλικά και πως το συμβόλαιό του δεν θα ανανεωθεί επειδή δεν είχε το ίδιο όραμα με την ομάδα.

«Το συμβόλαιο που είχαμε, έληγε σε ένα μήνα, και δεν θα το επεκτείνω. Δεν είχαμε τις ίδιες βλέψεις. Δεν τσακωθήκαμε, διατηρούμε εξαιρετικές σχέσεις και επαφές, αλλά δεν θα συνεχίσουμε. Συμφώνησα με τον πρόεδρο να τελειώσουμε τη συνεργασία μας. Έγινε ό,τι έγινε. Είναι απλό. Αν δεν έχεις τις ίδιες βλέψεις δεν μπορεί να προχωρήσει. Δεν είναι θέμα χρημάτων. Δεν πρόκειται να καθίσω κάπου για δύο χρόνια μόνο και μόνο για τα χρήματα. Ήταν κάτι που είχα πει. Θέλω να δω πως δουλεύει κάτι πριν δεσμευτώ. Τώρα το συμβόλαιό μου τελειώνει και δεν θα το ανανεώσουμε».

Όσον αφορά για τα σχέδιά του για το μέλλον, συμπλήρωσε: «Θα είμαι τώρα στο Βελιγράδι. Θα δούμε αν προκύψουν κάποιες προτάσεις, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Είναι φρέσκο το θέμα, συνεπώς υπάρχει χρόνος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ