Μπίσεσβαρ : «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Μπίσεσβαρ : «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Ο Ολλανδός τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο αλλά ακόμα δεν έχει συμφωνήσει με την ομάδα.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του ΠΑΟΚ στις τάξεις του κόσμου της ομάδας. Ο Ολλανδός μίλησε στον «FAIR PLAY FM 96,1» και αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους της ομάδας, στα επερχόμενα παιχνίδια με Ξάνθη και Τσέλσι, στους υπόλοιπους διεκδικητές του πρωταθλήματος αλλά και στο συμβόλαιο του που λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Ακόμη μίλησε για τον Λουτσέσκου και τον Ιβάν Σαββίδη, για τις προτάσεις που είχε από άλλες ομάδες και τέλος έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Για την ενασχόληση του με το μποξ είπε: «Όταν ήμουν μικρός ο πατέρας μου με πήγαινε στο γυμναστήριο για να παίξω μποξ! Αλλά είμαι πολύ κοντός ενώ ο πατέρας μου ήταν δύο μέτρα. Εμένα μου άρεσε περισσότερο το ποδόσφαιρο».

Για τους φετινούς στόχους του ΠΑΟΚ: «Πιστεύω στην ομάδα και θεωρώ ότι παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και στο τέλος εμείς θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα εφόσον παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας».

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι ειδικά όταν παίζουμε στην έδρα μας. Έχουμε κάποια δύσκολα παιχνίδια στην συνέχεια και η Ξάνθη είναι ένα από αυτό».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να αυξήσει την διαφορά από ΑΕΚ και Ολυμπιακό: «Έχουμε ήδη πάρει μία διαφορά από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Ελπίζουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι που έρχεται και να πάρουμε μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου ακόμα μεγαλύτερη διαφορά».

Για το παιχνίδι με την Τσέλσι στο Λονδόνο: «Θα είναι δύσκολο αλλά πρέπει να κερδίσουμε αν θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Εντάξει παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα αλλά θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί και η Τσέλσι έχει αδυναμίες και εκεί πρέπει να χτυπήσουμε».

Για τους υπόλοιπους διεκδικητές στο πρωτάθλημα: «Ο Ατρόμητος τώρα είναι δεύτερος και πραγματικά έχει μία πολύ καλή ομάδα αλλά δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει να αντέξει την πίεση. Θεωρώ ότι η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσουν το πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια από τις δύο ομάδες, είναι και οι δύο καλές ομάδες και αγωνίζονται στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Γιουρόπα Λιγκ. Εμείς πρέπει να κοιτάμε την ομάδα μας, άμα συνεχίσουμε να κερδίζουμε, δε θα μας πλησιάσει κανείς».

Για το πόσο θα μπορεί να μείνει στο υψηλό επίπεδο: «Δεν ξέρω, ελπίζω να βρω μία ομάδα που θα μου προσφέρει ένα συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια. Είναι νωρίς ακόμα για να συζητήσω για απόσυρση».

Για τις διαπραγματεύσεις του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ: «Μιλάω με την ομάδα και εκτός και εντός γηπέδου αλλά θεωρώ ότι ακόμα δεν είμαστε κοντά σε λύση. Είμαι συγκεντρωμένος στο αγωνιστικό κομμάτι».

Για το αν θέλει να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ: «Θέλω πρώτα να ανανεώσω το συμβόλαιο μου και μετά να μιλήσω, αλλά θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ».

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι είναι από τους καλύτερους οπαδούς που έχω δει στην καριέρα μου. Μας υποστηρίζουν κάθε εβδομάδα, στηρίζουν την ομάδα. Ελπίζω να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και να τους δίνουμε χαρές».

Για την καλύτερη στιγμή στην θητεία του στον ΠΑΟΚ: «Έχω πολλές καλές στιγμές στην ομάδα. Ωστόσο, το πρώτο κύπελλο που κατακτήσαμε ήταν η καλύτερη μου στιγμή. Ο κόσμος πίστευε ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν το φαβορί, ήμασταν πολλοί καινούργιοι παίκτες».

Για το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται τόσο πολύ: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Φυσικά θέλω να αγωνίζομαι σε κάθε παιχνίδι αλλά σέβομαι τις αποφάσεις του προπονητή μου και δεν θα δημιουργήσω ποτέ πρόβλημα στην ομάδα για αυτό το κομμάτι».

Για τον Λουτσέσκου: «Έχουμε καλή σχέση μεταξύ μας. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί μας δίνει ελευθερία στο παιχνίδι μας. Ποιος μπορεί να πει κάτι για έναν προπονητή που έχει την ομάδα πρώτη;»

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος, ενδιαφέρεται για εμάς. Είναι εκείνος που βάζει τα χρήματα στην ομάδα, ενθαρρύνει τους παίκτες όταν δεν παίζουμε καλά».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα της καριέρας του: «Δύσκολη ερώτηση. Όταν ήμουν μικρός έπαιζα στην Φέγενορντ με συμπαίκτες όπως ο Μακάι και ο Φαν Μπρόχοστ αλλά αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες που έχω παίξει».

Για το αν είχε προτάσεις από άλλες ομάδες: «Όταν είμαι χαρούμενος σε ένα μέρος όπως είναι η Θεσσαλονίκη, λέω στον ατζέντη μου ότι δεν θέλω να ακούσω άλλες προτάσεις από άλλες ομάδες και θέλω να ανανεώσω την συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ».

Για το ποια θα είναι η τελική διαφορά του ΠΑΟΚ από τον δεύτερο: «Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό. Δεν γνωρίζω αν είναι 5 ή 10 βαθμοί η διαφορά, εμείς θέλουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια και να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Να έρχονται σε κάθε παιχνίδι στο γήπεδο. Θα γράψουμε ιστορία και είναι οι καλύτεροι στον κόσμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ