Βράνιες : «Η στατιστική του Πρίγιοβιτς μιλάει από μόνη της, ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανταγωνισμό φέτος»

Βράνιες : «Η στατιστική του Πρίγιοβιτς μιλάει από μόνη της, ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανταγωνισμό φέτος»

Ο Όγκνιεν Βράνιες μίλησε με κολακευτικό τρόπο για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανταγωνισμό στη διεκδίκησή του τίτλου της Super League.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην βοσνιακή ιστοσελίδα Butasport, στο περιθώριο της παρουσίας του στα ματς της εθνικής Βοσνίας, ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ και νυν της Άντερλεχτ, Όγκνιεν Βράνιες, μίλησε με κολακευτικό τρόπο για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, τονίζοντας πως η στατιστική μιλάει από μόνη της στην περίπτωση του Σέρβου φορ.

Επίσης, ο 29χρονος αναφέρθηκε στο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου της Super League, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο Δικέφαλος του Βορρά δεν έχει ανταγωνισμό στη διεκδίκησή του και υποστηρίζοντας πως οι Ολυμπιακός και ΑΕΚ δεν έχουν την ποιότητα των Ασπρόμαυρων φέτος.

 

«Δεν έχω να πω κάτι γι’ αυτόν (σ.σ. Πρίγιοβιτς), γιατί η στατιστική του μιλάει από μόνη της. Είναι ο καλύτερος επιθετικός στην Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Σέρβο φορ του ΠΑΟΚ, ενώ ερωτώμενος για το ελληνικό πρωτάθλημα συμπλήρωσε πως «ειλικρινά, η άποψη μου είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει τον τίτλο αυτήν τη σεζόν, γιατί δεν έχει ανταγωνισμό. Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ δεν έχουν την ποιότητα του ΠΑΟΚ φέτος».

Τα παραπάνω βεβαίως έρχονται να προστεθούν στις στιχομυθίες που είχε με τον γιο του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Γιώργο Σαββίδη, στις οποίες κατά καιρούς οι δύο άνδρες έχουν δείξει ότι διατηρούν καλή σχέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ