Παναθηναϊκός: Πιθανό το 4-4-2 κόντρα στον Απόλλωνα

Παναθηναϊκός: Πιθανό το 4-4-2 κόντρα στον Απόλλωνα

Ο Δώνης σκέφτεται να ξεκινήσει τον Καμπετσή δίπλα στον Μακέντα. Θέση διεκδικεί και ο γιος του Χρήστος.

Με όλους τους διεθνείς παρόντες, αφού επέστρεψε και ο Εμμανουηλίδης από την Εθνική Νέων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και δίτερμα επιθετικής κι αμυντικής τακτικής. Ο Γιώργος Δώνης εξετάζει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει δύο επιθετικούς κόντρα στον Απόλλωνα, ο οποίος παίζει με τρεις στόπερ συνήθως, κάτι που σημαίνει ότι θέση δίπλα στον Μακέντα διεκδικεί και ο νεαρός Καμπετσής, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Σ’ αυτή την περίπτωση φυσικά θα παίξει με 4-4-2 και στην άμυνα δίπλα στον Κολοβέτσιο θα είναι ο Μαυρομμάτης, αλλά επειδή παρουσιάζει σημάδια κόπωσης δεν αποκλείεται να δούμε και τον Πούγγουρα.

Στα δύο άκρα της άμυνας θα είναι οι Γιόχανσον, Ινσούα, ενώ στα χαφ θα αγωνιστούν οι Κουρμπέλης, Κάτσε και στα άκρα οι Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης. Το σενάριο να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός με 4-3-3 και να παίξει ο Χρήστος Δώνης δίπλα στους Κουρμπέλη, Κάτσε έχει λιγότερες πιθανότητες, ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Σ’ αυτό το ενδεχόμενο δεν θα ξεκινήσει ο Μπουζούκης. Για το σαββατιάτικο ματς φυσικά δεν υπολογίζονται ο Διούδης, Μουνιέ, οι οποίοι έκαναν θεραπεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ