Άδειο το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ

Άδειο το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει στη διάθεση του για την αναμέτρηση με την Ξάνθη όλους τους ποδοσφαιριστές καθώς τόσο ο Βιερίνια, όσο και ο Κρέσπο ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών.

Στην αποψινή προπόνηση (22/11) ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια πέρασε τα τεστ ετοιμότητας στα οποία υποβλήθηκε από το ιατρικό τιμ και προπονήθηκε δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις. Στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού είναι κι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο ισχίο.

Έτσι, το ιατρικό δελτίο είναι κενό κι ο Λουτσέσκου έχει την πολυτέλεια να επιλέξει τους παίκτες που θ’ αντιμετωπίσουν την Ξάνθη δίχως κάποια αναγκαστική απουσία.

Η προπόνηση αφορούσε την τακτική εν όψει του αγώνα του Σαββάτου (24/11) τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι και τα τελειώματα των φάσεων. Ο Ρουμάνος τεχνικός ανέλυσε στους παίκτες του τον τρόπο παιχνιδιού της Ξάνθης ενώ επεσήμανε τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία της ακριτικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ