«Ο ΠΑΟΚ έχει σταθερότητα για να φτάσει στον τίτλο»

«Ο ΠΑΟΚ έχει σταθερότητα για να φτάσει στον τίτλο»

Ο Αλέξης Αλεξίου μίλησε για τον ΠΑΟΚ και την προοπτική να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Αλέξης Αλεξίου μίλησε στο «Metropolis 95.5» για τον φετινό ΠΑΟΚ και τις βλέψεις της ομάδας. Αναφέρθηκε ακόμη στα ταλέντα της Εθνικής Ελπίδων, την σταθερότητα των παικτών του Δικέφαλου και τον στόχο του Άγγελου Αναστασιάδη στην Εθνική ομάδα.

Αρχικά για το αν υπάρχουν θέσεις που πρέπει να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ είπε: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλός στο ελληνικό πρωτάθλημα, καλύτερος από Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Νομίζω χρειάζεται ενισχύσεις τον Δεκέμβριο σε θέσεις που γνωρίζει ο προπονητής. Η ομάδα είναι γεμάτη αλλά πρέπει να υπάρχει back up. Θεωρώ πως χρειάζεται ενίσχυσης. Πρέπει να γίνουν 1-2 μεταγραφές για τον κόσμο και τον σύλλογο. Ο κορμός έχει μείνει ίδιος αλλά πρέπει να υπάρξουν κι άλλοι παίκτες».

Για τον Ουάρντα και την αξιοποίηση του: «Ο Ουάρντα είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Πρέπει τον κάθε χαρακτήρα να τον διαμορφώνει ο προπονητής γιατί αυτός είναι και ψυχολόγος. Το παιδί μπορεί να προσφέρει έχει μεγάλη ποιότητα που έδειξε στην εθνική Αιγύπτου. Όταν έχεις να κάνεις με τόσους διαφορετικούς χαρακτήρες πρέπει να είσαι και ψυχολόγος αλλά και πατέρας αυτών των παιδιών για να δεις τις ιδιοτροπίες του».

Για τον Κίτσιου και αν μπορεί να δώσει λύσεις: «Ο Κίτσιου είναι ελληνόπουλο αλλά πρέπει να πάρει ψυχολογία. Το παιδί είναι δυναμικό και γρήγορο δεξί μπακ αλλά δεν έχει βρει θέση στην ενδεκάδα λόγω Μάτος. Μπορεί να δώσει λύσεις».

Σε ερώτηση αν θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να έχει περισσότερους παίκτες από την Εθνική Ελπίδων στο ρόστερ του είπε: «Εδώ είναι που πρέπει να μπει το ελληνικό στοιχείο. Ο Λημνιός είναι πολύ σοβαρή λύση για τον ΠΑΟΚ. Όλα τα παιδιά μπορούν να έχουν ρόλο στον ΠΑΟΚ. Το ίδιο έχω να πω για τον Καρέλη που έχει να δώσει πράγματα».

Για τη σταθερότητα και τη συνέπεια των παικτών του ΠΑΟΚ είπε: «Ο ΠΑΟΚ είναι το νούμερο ένα φαβορί για το πρωτάθλημα. Φέτος δείχνει ότι είναι πολύ κοντά να πάρει το πρωτάθλημα από τον Νοέμβριο. Πρέπει να συνεχίσει η σταθερότητα και η ηρεμία. Μπορεί μα ξεκινήσει να παίζει πιο επιθετικό ποδόσφαιρο για να ξεσηκώσει περισσότερο τον κόσμο».

Για τον Αναστασιάδη και την Εθνική είπε: «Είναι ένας Έλληνας προπονητής με μεγάλη εμπειρία. Η Εθνική ομάδα για να πετύχει πρέπει να γίνει οικογένεια. Το σημαντικό είναι να υπάρχει δίψα στα παιδιά για να πετύχουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ