Λημνιός: «Υπάρχει μεγάλη δίψα για το Πρωτάθλημα»

Λημνιός: «Υπάρχει μεγάλη δίψα για το Πρωτάθλημα»

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων μίλησε για την δίψα που υπάρχει στον κόσμο και τη διοίκηση για την κατάκτηση του τίτλου τη φετινή σεζόν.

Ο Δημήτρης Λημνιός με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis εξέφρασε το πάθος όλων στην οικογένεια του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Επίσης ο μεσοεπιθετικός του Δικέφαλου αποκάλυψε ότι έχει ευχαριστήσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου αρκετές φορές για την εμπιστοσύνη που του δείχνει. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Λημνιός:

Για την μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ: «Είναι μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά. Είμαστε μέσα και στις τρεις διοργανώσεις αλλά ο κύριος στόχος είναι το Πρωτάθλημα. Υπάρχει μεγάλη δίψα για το Πρωτάθλημα και στον κόσμο και στον πρόεδρο και σε μας αφού η ομάδα έχει να το κατακτήσει πολλά χρόνια».

Για το αν θυσιάζεται το θέαμα στο βωμό του αποτελέσματος που θα δώσει τελικά τον τίτλο: «Ανέκαθεν ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλη πίεση αφού είναι μεγάλη ομάδα. Από την στιγμή που ήρθε ο κ. Σαββίδης, για τον οποίο, όποιοι μιλάνε το στόμα τους στάζει μέλι, ο ΠΑΟΚ άλλαξε επίπεδο, μεγάλωσε και τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και υπάρχει μεγαλύτερη πίεση και απαιτήσεις».

Για το αν ο ίδιος αντέχει αυτήν την πίεση: «Αντέχω την πίεση, δεν έχει σημασία που είμαι 20 χρονών. Θέλω να κάνω πρωταθλητισμό, να παίξω σε υψηλό επίπεδο και μέσα από αυτή τη διαδικασία βγαίνω πιο δυνατός. Το έχω δείξει και πέρσι, είναι η δεύτερη χρονιά μου στον ΠΑΟΚ και συνεχίζω».

Για το αν πιστεύει ότι υπάρχει κάτι παραπάνω να δώσει στην ομάδα: «Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ γνώριζα που πηγαίνω και τον πρώτο καιρό είχα άγχος για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα αφού ερχόμουν σε μια καινούργια ομάδα και μια καινούργια πόλη αλλά όλα κύλησαν ομαλά. Όταν παίζω, θέλω να πάνε καλά τα πράγματα και σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι έχω δώσει αυτά που πρέπει, ο προπονητής με εμπιστεύεται, μου δίνει ευκαιρίες. Τη δεύτερη χρονιά ξεκίνησα πάρα πολύ καλά στα προκριματικά του Champions League αλλά σε αυτήν την ηλικία το δύσκολο είναι να διαχειρίζεσαι καταστάσεις και να σταθεροποιήσεις την απόδοσή σου. Κάποιες φορές θα πας καλά, άλλες όχι. Απλώς πρέπει να κουμαντάρεις τον ενθουσιασμό σου. Πιστεύω ότι θα βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα».

Για το αν αγωνίζεται και για τον Λουτσέσκου: «Όταν ήρθα στην ομάδα, ο κ. Στανόγεβιτς δε μου έδωσε ευκαιρίες. Ήταν επιλογή του, εγώ έπρεπε να συνεχίσω να δουλεύω, να μη δημιουργώ προβλήματα στην ομάδα με τη συμπεριφορά μου και περίμενα την ευκαιρία μου. Αν η ομάδα αποφάσιζε να φύγω δανεικός, θα το έκανα χωρίς να δημιουργούσα πρόβλημα. Αρκεί και η ομάδα που θα πήγαινα να με βοηθούσε να εξελιχθώ.

Μετά ήρθε ο κ. Λουτσέσκου, με ήξερε όντας προπονητής στην Ξάνθη, πίστεψε σε μένα, μου έδωσε την ευκαιρία στον αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό και από τότε άρχισα να παίζω βασικός. Τον έχω ευχαριστήσει άπειρες φορές, είναι ένας προπονητής που σέβομαι πάρα πολύ, παίζω και για αυτόν και για την ομάδα, θέλω να πηγαίνουμε όλοι προς το καλύτερο, θέλω να τον δικαιώνω σε κάθε παιχνίδι και σε γενικές γραμμές είναι πολύ ευχαριστημένος από μένα».

Για την κριτική του κόσμου ότι του λείπει γκολ: «Την έχω ακούσει αυτήν την κριτική. Παίζω στα στα δεξιά με τον Λέο Μάτος που είναι ένα πολύ επιθετικό μπακ και πολλές φορές από το πουθενά γίνεται σέντερ φορ οπότε εγώ προσπαθώ να καλύψω τα μετόπισθεν αφού ο προπονητής ξέρει ότι δίνω βάση και σε αυτό. Έχουμε μια καλή συνεργασία, γνωρίζω ότι πρέπει να πατάω πιο πολύ περιοχή, ο προπονητής το ζητάει αυτό από τα εξτρέμ και προσπαθώ να το εφαρμόσω και στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ