Ψάχνει αντί-Ματιάσεβιτς στο εξωτερικό η ΑΕΚ

Ψάχνει αντί-Ματιάσεβιτς στο εξωτερικό η ΑΕΚ

Τα «θέλω» της ΑΕΚ, η αγορά της Πορτογαλίας και η βατή περίπτωση Μαϊστόροβιτς.

Ο Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς ουσιαστικά δούλεψε δύο μήνες στην ΑΕΚ, δεν «κόλλησε» ποτέ με το οργανόγραμμα της ΠΑΕ και τον τρόπο δουλειάς των «κιτρινόμαυρων» και πολύ γρήγορα αποχαιρέτισε. Ιούλιο ήρθε, Νοέμβριο έφυγε ο Σέρβος με την Ενωση να συνεχίζει με τους ανθρώπους που ήταν και το καλοκαίρι στο τιμ των μεταγραφικών αποφάσεων. Και αυτοί θα σηκώσουν το βάρος και ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου με την μεταγραφή έτοιμου και ποιοτικού χαφ να… καίει την ομάδα.

Ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Λυμπερόπουλος, ο ίδιος ο έμπειρος Δημήτρης Μελισσανίδης και οι άμεσοι συνεργάτες του είναι αυτοί που συναποφασίζουν και υλοποιούν τις αποφάσεις. Και η αλήθεια είναι ότι έχει βρεθεί κώδικας επικοινωνίας και τουλάχιστον σε ότι αφορά την Ελλάδα η ΑΕΚ έχει μια πολύ καλή εικόνα της αγοράς και επαφές που ανοίγουν πόρτες.

Ο τομέας που χρίζει (άμεσα) βελτίωσης και μάλιστα σημαντικής έχει να κάνει με το εξωτερικό και τις αγορές που φέρνουν ευκαιρίες και ποδοσφαιριστές – λαχεία που αποτελούν σημαντικά περιουσιακά στοιχεία και ανεβαίνουν και οι ίδιοι επίπεδο μαζί με το κλαμπ.

Στην μετά-Ματιάσεβιτς εποχή η ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του «to10.gr» έχει βγει ξανά στην πιάτσα για ψάξιμο στελέχους που θα έχει «κονέ» στις ξένες αγορές για deals που θα αφορούν μεταγραφές και πωλήσεις.

Οι επιλογές είναι αρκετές και στην Ενωση κάνουν… χτένισμα για να βρουν τον ιδανικό που θα έρθει και θα κουμπώσει στο υπάρχον οργανόγραμμα και θα προσαρμοστεί στα δεδομένα και τις απαιτήσεις του «κιτρινόμαυρου» κλαμπ. Και σύμφωνα με πληροφορίες η αγορά της Πορτογαλίας συγκεντρώνει αρκετές προτιμήσεις. Επίσης, παρά τη διάψευση της ΠΑΕ ΑΕΚ το όνομα του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς παραμένει στα υπόψιν των ανθρώπων της Ενωσης. Μια βατή, δοκιμασμένη και προσαρμοσμένη στην πολιτική της ΑΕΚ περίπτωση.

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ έχοντας βγει στην αγορά για αναζήτηση για την αντικατάσταση Ματιάσεβιτς αργά ή γρήγορα θα βρει τον «εκλεκτό», μιας και οι διεθνείς επαφές για deals είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στην λειτουργία ευρωπαϊκών κλαμπ και δη αυτών που συμμετέχουν στο Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ