Ο ΠΑΟΚ θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί του

Ο ΠΑΟΚ θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί του

Ο Δικέφαλος υποδέχεται την Ξάνθη στην Τούμπα στις 19:30 και θέλει την 10η νίκη σε 11 ματς

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από τις 10 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και θέλει τη νίκη επί της Ξάνθης σήμερα (24/11) στις 19:30 στην Τούμπα για να παραμείνει πρώτος.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου για πρώτη φορά μετά από καιρό είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, οπότε έπρεπε να «κόψει» αρκετούς για να βγάλει 18άδα.

Πρώτο λοιπόν «έκοψε» τον Ομάρ Ελ Καντουρί, οποίος παρότι έκανε κανονικά προπονήσεις είχε τις προηγούμενες μέρες κάτι ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα δουλέψει έξτρα για να είναι 100% έτοιμος για τη συνέχεια.

Εκτός αποστολής έμειναν ακόμη δύο τερματοφύλακες, ο Γλύκος και ο Σιαμπάνης αλλά και οι Ουάρντα, Χατσερίντι, Μαλεζάς και Καρέλης.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Λουτσέσκου για το σημερινό (24/11) μαυς με την Ξάνθη είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς και Άκπομ.

Στην αρχική 11άδα αναμένεται να βρεθούν οι Πασχαλάκης στο τέρμα, Βιεϊρίνια αριστερά και Μάτος δεξιά στην άμυνα, Βαρέλα και Κρέσπο θα είναι οι στόπερ, στη μεσαία γραμμή θα παίξει ο Μαουρίσιο με τον Βέρνμπλουμ, πιο μπροστά τους θα είναι ο Πέλκας, δεξιά ο Λημνιός, αριστερά ο Μπίσεσβαρ και στην κορυφή ο Πρίγιοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ