Με Οικονόμου η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Με Οικονόμου η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Ο Βαγγέλης Οικονόμου επιλέχθηκε από τον Γιώργο Δώνη για να αντικαταστήσει τον Φάνη Μαυρομμάτη, στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Μέσα και ο Χρήστος Δώνης.

Με τον Βαγγέλη Οικονόμου αντί του Φάνη Μαυρομμάτη αποφάσισε να παρατάξει ο Γιώργος Δώνης τον Παναθηναϊκό, στην ενδεκάδα που γνωστοποίησε για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ στις 16:00.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε τον Κότσαρη κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα -από τα αριστερά προς τα δεξιά- τους Ινσούα, Οικονόμου, Κολοβέτσιο και Γιόχανσον. Η τριάδα των χαφ αποτελείται από τους Κάτσε, Δώνη και Κουρμπέλη, και μπροστά τους από αριστερά τον Χατζηγιοβάνη, δεξιά τον Μπουζούκη και στην κορυφή τον Μακέντα.

Βεβαίως, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να δούμε τον Μπουζούκη να αγωνίζεται μπροστά από την τριάδα των μέσω και τον Χατζηγιοβάνη ως παρτενέρ του Μακέντα στην κορυφή, σε σχήμα 4-4-2 με ρόμβο.

Αναλυτικά: Κότσαρης, Ινσούα, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Κάτσε, Δώνης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μακέντα.

Στην 18άδα βρίσκονται οι: Ξενόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Πούγγουρας, Εμμανουηλίδης, Στάικος, Καμπετσής. Εκτός αποστολής έμειναν οι Βέργος και Παντελάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ