Ατρόμητος – Ολυμπιακός 6-2 (Κ19)

Ατρόμητος – Ολυμπιακός 6-2 (Κ19)

Τεράστια νίκη των Νέων του Ατρόμητου επί του Ολυμπιακού, καθώς οι Περιστεριώτες επιβλήθηκαν με 6-2 των Ερυθρόλευκων, με τον Τριμμάτη να πετυχαίνει τέσσερα γκολ!

Ένας ασταμάτητος Ατρόμητος πανηγύρισε θρίαμβο απέναντι στον Ολυμπιακό, με τους Νέους των Περιστεριωτών να επικρατούν με 6-2 των Ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα της Κ19 της Super League.

Απόλυτος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο Αντώνης Τριμμάτης, ο οποίος σημείωσε τέσσερα γκολ! Αρχικά στο 15′ και στο 24′ για το 2-0, με τον Βοΐλη να σκοράρει με κεφαλιά στο 41′ για το 2-1, σκορ με το οποίο έκλεισε και το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος ήταν ακόμα πιο καταιγιστικός. Ο Τσακίρης στο 60′, ο Τριμμάτης στο 67′ και στο 94′, και ο Βαγγέλης στο 90′, με τον Ράμα του Ολυμπιακού να μειώνει για το τελικό 6-2 στις καθυστερήσεις, σε μια ταπεινωτική ήττα, από αυτές που οι Πειραιώτες δεν συνηθίζουν σε καμία περίπτωση εντός συνόρων.

Επομένως ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην 4η θέση και τους 19 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος ανέβηκε στους 21 βαθμούς και (έστω προσωρινά) στην 3η θέση, κάτω από ΠΑΟΚ (28 β.) και ΑΕΚ (23 β.).

Ατρόμητος: Μανδάς, Νταούλιας, Βιταλιώτης, Χοχλαστός, Λώλος, Ξενοπανάγος, Χριστόπουλος, Τσακίρης (82’ Ανδριόπουλος), Τριμμάτης, Ρούνης (89’ Μέμα), Βαγγέλης.

Ολυμπιακός: Καραργύρης, Ράμα, Πέιος, Γκοτζαμανίδης, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Γλυνός (58’ Τσερκώνης), Φέκκας, Ντουμάνης (58’ Μαρίνος), Βοΐλης, Μπουλάρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ