Αρμενάκας στο 10.gr: «Μεγάλο κλαμπ ο Παναθηναϊκός, θα δούμε τι θα γίνει»

Αρμενάκας στο 10.gr: «Μεγάλο κλαμπ ο Παναθηναϊκός, θα δούμε τι θα γίνει»

Ο Πάνος Αρμενάκας μιλάει αποκλειστικά στο 10.gr για την προοπτική να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, τον Δώνη, τον Νταμπίζα, αλλά και τη σπουδαία νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Το όνομά του ήρθε στην επικαιρότητα στις αρχές της εβδομάδας. Μαζί με την άφιξή του στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο Πάνος Αρμενάκας ήρθε στη χώρα μας για να πείσει τον Γιώργο Δώνη και τον Νίκο Νταμπίζα ότι αξίζει να έχει θέση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Οτι έχει το ταλέντο, την ποιότητα και τα φόντα να αποτελέσει το επόμενο μεγάλο αγωνιστικό πρότζεκτ των Πράσινων. Και δεν κρύβει ότι θα ήθελε πολύ να μείνει και να γίνει αυτό που επιβάλλει το ταλέντο του.

Ο 20χρονος ομογενής μεσοεπιθετικός βρέθηκε στο ΟΑΚΑ το απόγευμα του Σαββάτου, είδε την ομάδα του Γιώργου Δώνη να σκορπάει τον Απόλλωνα Σμύρνης με 5-1 και φανέρωσε την αδημονία του να γίνει μέλος αυτής της ομάδας και με τη… βούλα. Διότι όπως δηλώνει αποκλειστικά για to10.gr, «ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο και υπέροχο κλαμπ».

Τον πετύχαμε να βγαίνει από τα επίσημα του ΟΑΚΑ και να κατευθύνεται στα αποδυτήρια του σταδίου, για να συγχαρεί τους εν δυνάμει συμπαίκτες του για την απόδοσή του. Για την κατάστασή του, για το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του κι αν θα μείνει στον Παναθηναϊκό μετά τη δοκιμαστική περίοδο που διάγει, δεν είχε να πει πολλά. Αλλά για τους Πράσινους, είχε..

«Εχω μιλήσει με τον κ. Δώνη και τον κ. Νταμπίζα, αλλά τις περισσότερες κουβέντες τις κάνει ο μάνατζέρ μου», τόνισε αρχικά στο 10.gr ο Αρμενάκας, για να συμπληρώσει; «Ενθουσιάστηκα με αυτό που είδα σήμερα από την ομάδα στο ΟΑΚΑ».

Σε ερώτησή μας για το εάν θέλει να υπογράψει συμβόλαιο και να παίξει στον Παναθηναϊκό, η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο και υπέροχο κλαμπ. Στις προπονήσεις προσπαθώ για το καλύτεροι, αλλά ακόμη είναι νωρίς, δεν ξέρω τι θα γίνει».

Τέλος, ερωτώμενος εάν υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλό του η Εθνική Ελλάδος (σ.σ. είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές της Αυστραλίας), τόνισε: «Είμαι μισός Ελληνας, όμως δεν μπορώ να σας απαντήσω τώρα εάν υπάρχει αυτή η προοπτική. Μου αρέσει η Ελλάδα, την αισθάνομαι σαν χώρα μου, θα δούμε τι θα γίνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ